mandag 4. desember 2017

Fotballtur til barcelona

Opplev topplagene i Europa. Juble sammen med tusenvis av andre. Hotell, fly og kampbilletter her! Skreddersy fotballturen din her! Kampbilletter, fly og hotell her!


Opptil rabatt på overnatting.

Hvordan kjøpe en fotballtur med FC Barcelona ? Først må du bestemme om du vil kjøpe kampbillett til en av Barcelona sine hjemmekamper, eller foretrekker å kjøpe en komplett pakke med alt inkludert, som billett, overnatting og fly. Det er mange leverandører som spesialiserer seg på billetter til FC Barcelona og reiser så tilbudet er bra. Hvorfor kjøpe billetter til fotballtur i London, England og Barcelona hos oss.


Vi har kontor både i London og i Norge. Klikk her og få et godt tilbud på din fotballtur til Barcelona. Fotballreiser og billetter til Barcelona kamper. Se stjernene i aksjon og nyt en langhelg i den fantastiske byen Barcelona.


Fotballkamper i Spania spilles normalt på søndagskvelder.

Ingen ekstra avgifter! FC Barcelona på den gigantiske Camp Nou (Med sin kapasitet på over 9000), er en helt uforglemmelig opplevelse. Se fotball på høyeste nivå – opplev stemningen på stadion. Med Apollo kan du bestille fotballreiser og oppleve topplagene i Europa. Se lag som Manchester Unite Arsenal, Liverpool og Barcelona spille, mens du jubler sammen med tusenvis av andre supportere.


En fotballtur er en opplevelse for livet. Takker for turen til fotball i Barcelona – perfekt hotell og ingen problemer ! Da sparer vi penger til neste tur J - da tar vi med besteforeldre også. Høyt i kurs for fansen er engelsk fotball. La Liga kamper med Barcelona og Real Madrid er mer populær enn noen gang.


Er medlem av Reisegarantifondet og Norsk Reiselivsforum. Bo i sentrum av det som skjer. Velg blant flere hotell i ulike prisklasser. Fly med oss verden rundt og prøv rundt 9forskjellige flyselskaper! En har fantastiske shoppingmuligheter, stran et av verdens beste fotballag og matopplevelser i verdensklasse.


Barcelona kan dermed kombineres med et utall av andre aktiviteter i løpet av en helg. Sjekk ut Messis, Xavis, Iniesta og deres fantastiske pasningsspill. Bestill din pakkereise trygt og enkelt på FotballTravel.

Fotballturer til FC Barcelona med OLKA Sportsreiser. Bestill fotballreiser til England og Barcelona med Londontown, trygt og billig. Autorisert leverandør med 1 billettgaranti og års erfaring med fotballreiser.


Overnatting kan utvides etter eget ønske. Vil du se Barcelona på bortebane? Et Barcelona -lag vil selvfølgelig sette ekstra stor pris på alle sine supportere som møter opp på bortebane for å støtte dem. Dette er overhodet ikke umulig å få til , men vi anbefaler at du prøver å være ute i god tid.


Oppgjørene mot et av verdens største fotballag blir selvfølgelig fort utsolgt. Det å se Barcelona på Nou Camp vil alltid være svært spennende, men med en Lionel Messi, Luis Suarez og Neymar som leder katalanernes angrep, har det knapt vært bedre tider å se Barcelona live. FC Barcelona er elsket av fans fra over hele verden og har tusenvis av besøkende på sin legendariske stadion, Camp Nou, hvert eneste år.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg