mandag 13. juli 2015

Fastlege vurdering

Fastlege vurdering

Medisinsk utstyr og hurtigtester. Narkotikatester og graviditetstester. Anbefalte fastleger. Brukervurderinger, autorisasjon, kvalifikasjoner, kontaktinfo, ev. Din neste fastlege finner du her.


Legeforeningen tapte rettssaken om Legelisten. I januar gjorde Personvernnemnda et vedtak som fasto at helsepersonell ikke gis en generell reservasjonsrett mot å bli vurdert på Legelisten. Bakgrunnen var i hovedsak at pasientens rett til informasjon måtte tillegges større vekt enn legenes rett til å slippe å bli vurdert på siden. På nettsiden Legelisten. Du kan søke etter en fastlege der du bor, og finne ut hvilke som har fått best tilbakemeldinger i ditt.


Lær mer om fastlege , bytte av fastlege , egenandel ved fastlegebesøk og fastlegekontakt via helsenorge. Var spent på bytte av fastlege , men etter besøk hos Jawad Jalal føler jeg meg sikker på at dette blir bra. Snakker veldig direkte og sendte meg videre da han var usikker. Han var flink til å forklare, når jeg gikk ut av kontoret hans var skuldrene lavere enn når jeg kom, det er et godt tegn. Fastlege eller jordmor vil søke fødeplass til den fødeinstitusjon hvor den gravide ønsker å føde.


OUS Rikshospitalet. Jeg har hatt Martin Thormodsen som fastlege i mange år og er veldig godt fornøyd. Han gir seg tid til meg som pasient og jeg får gode råd og svar på mine spørsmål.


Kommer fortsatt til å ha han som fastlege. Greit at han også er kirurg. Du kan også velge fastlege i en annen kommune enn der du bor. Når du selv gjør et fastlegebytte på helsenorge. Helsenorge har kvalitetssikret informasjon om helse, sykdom og rettigheter, og digitale tjenester som bytt fastlege , e-resepter og kjernejournal.


Bytte fastlege - Min fastlege. Her kan du finne fastlegen din, få oversikt over ledige fastleger og bytte fastlege. Du kan bytte fastlege to ganger per kalenderår. Den enkeltes rett til ny vurdering er rettet mot kommunen.


Kommunen må gjennom fastlegeavtalene sørge for at fastlegene har kapasitet til å motta henvendelser om ny vurdering. Alle som er bosatt i en kommune har rett til enten en fastlege eller legepraksis med flere leger. Fastlegen skal ha et særskilt ansvar for den enkelte pasienten.


Fastlege vurdering

Man kan skifte fastlege to ganger i året, og man har rett til å få en ny vurdering hos en annen fastlege. Skulle det vise seg at en fornyet vurdering gir et annet resultat, bør du rådføre deg med fastlegen din om hvilken vurdering som skal legges til grunn for diagnose og videre behandling. Selv om du får to ulike vurderinger, så har du ikke rett til å få en tredje. Det betyr ikke at du automatisk ikke vil få det, men at du ikke kan kreve det.


For øyeblikkelig hjelp-situasjoner er det ønskelig at du som fastlege rykker ut til dine pasienter, men du ikke har plikt til dette. For denne typen helsehjelp er kommunen pålagt å ha et døgnkontinuerlig øyeblikkelig hjelptilbud. Valg av fastlege for barn.


Fastlege vurdering

Den eller de som har foreldreansvaret velger fastlege for barn under år. Dersom fastlege ikke velges, plasseres barnet på samme liste som den eller de som har foreldreansvaret. Der foreldrene har felles foreldreansvar og samme adresse, plasseres barnet på samme liste som mor. Han har vært fastlege i Skien og Oslo i til sammen år. Skien, Oslo, Asker og Bærum og har bred erfaring innen akuttmedisin.


Skal du finne eller bytte fastlege , se hvor mye du har betalt i egenandeler, eller bestille Europeisk helsetrygdkort? Norge, og få informasjon om hvilke tjenester disse tilbyr. Da skal du til den offentlige helseportalen helsenorge.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg