mandag 13. juli 2015

Gratis strikkeoppskrifter fra dale garn

Velkommen til FRAYAs garn univers. Stedet hvor alle garnprosjektene våre blir geniale. Kjempeutvalg av gratis hstrikkeoppskrifter.


Gratis strikkeoppskrifter fra dale garn

Vi ønsker å inspirere deg – både med flott design og fantastiske garnkvaliteter. Dale Garn er din garanti for kvalitet og faglig kompetanse. GRATIS STRIKKEOPPSKRIFTER. Gratis strikkeoppskrifter fra Du Store Alpakka: BABY - BARN - VOKSEN - ALLE.


Klikk her for å se vårt store utvalg av garn fra Du Store Alpakka. Her finner du mer enn 120. Hent oppskrifter fra Järbo Garn ! Vi samarbeider fortløpende med et antall frilansdesignere som hjelper oss å hente frem både moderne og retroinspirerte plagg for hver sesong. Mange farger, garantert lavpris og lynrask levering. Er du på jakt etter en gratis strikkeoppskrift?


Disse oppskriftene er blitt designet av oss så du finner de ikke andre steder. Vi har nå samlet alle våre fantastiske strikkeoppskrifter - med og uten strikkemønster - på en ny og forbedret side! Alt fra genser til deg selv, babysett og lue til kluter, putetrekk og strandveske. Dette fordi det skal være enkelt å finne strikkeoppskriftene og inspirasjonen du leter etter hos oss. Helt gratis så klart!


Filtrer strikkeoppskrifter for å finne det helt riktige design i det garnet og formen du ønsker, eller bli inspirert til ditt neste prosjekt. Søk mellom tema som påske og jul, dåp og bryllup, eller er det ikoner du leter etter, som Marius eller Nancy? Gratis og enkle strikkeoppskrifter for nybegynnere Disse søte babytøflene går fort å lage.


Gratis strikkeoppskrifter fra dale garn

Holder du på å lære å strikke, eller trenger et superkjapt strikkeprosjekt å gi i gave til noen, finner du oppskriftene her. Da kan du laste ned strikkeoppskrifter fra Dale helt gratis ! Ivrig strikker og ikke har tenkt og betale i dyre dommer for strikkehefter? Du kan velge oppskriftsbok fra listen. Lanolin vaskes gradvis ut av plagget. Natural Lanolin Wool egner seg uansett strikketeknikker fra mønsterstrikk til fine fletter og aranmønster, og alle typer strukturmønster.


Slik vasker du Natural Lanolin wool. Vi har også egne temahefter med strikkeoppskrifter til jul, en samling av strikkeoppskrifter på skjerf, det populære temaheftet Peer Gynt fra Sandnes Garn , eget hefte med strikkeoppskrifter på hentesett og babytepper – og mye, mye mer. Vi håper du blir like inspirert som oss, og at du finner strikkeoppskriftene du er på jakt etter. Søk gjerne i søkefeltet øverst, om det er noe spesielt du leter etter. Noen oppskrifter kan du laste ned gratis , andre kan du kjøpe sammen med garnet som tilhører oppskriftene.


Gratis strikkeoppskrifter fra dale garn

Oppskriftene er både fra kjente leverandører og egne designere. Dale anbefaler selvsagt mye Dale-garn , men det kan nok også byttes ut med annet garn. Foto: Colourbox) 3. Dermed fungerer de selv som en samleside for strikkemønstre. Din garnbutikk på nett.


Strikkegarn, heklegarn og strikkeoppskrifter.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg