torsdag 16. juli 2015

Størrelser klær tabell

Stormberg har et stort utvalg av tur, trening og fritidsklær til hele familien. For ditt neste eventyr. Kjøp trygt og enkelt i nettbutikken. Velkommen til Stormberg.


Slipp deg løs blant 2varemerker og finn dine favoritter.

Alltid stort og oppdatert utvalg. Kjøp klær på postordre eller nett. På Boozt finner du over 6merker. Her finner du størrelsesinformasjon for barn. Finn din størrelse ved å se i tabellene.


Målene er oppgitt i centimeter. Mål der bysten er størst. Midjemål, der midjens er smalest.

Stussvidde, der baken er bredest. Innerbenlengde, måles fra øverst i skrittet til gulvet. Alle mål skal være i cm. Størrelser klær (sko, bukse, skjorte, bra) Søk etter Land. We propose a clothing size and shoe size converter.


Take your measurements according to the. Nedenfor har vi laget en tabell hvor du kan finne din europeiske størrelse og se hva det vil si i britisk, amerikansk og australsk størrelse. Ta med deg et plagg i en større og mindre størrelse når du skal prøve klær. Det viktigste er at plagget sitter fint på deg, ikke hvilken størrelse det har! Størrelsene på babyklær er angitt i centimeter etter lengden på barnet, mens de fleste gjerne refererer til alder når de skal kjøpe noe til den lille.


Her er en tabell over forskjellige størrelser ( klær OG sko) oversatt til mange lands regler. Norrønas størrelsesguide vil hjelpe deg med å finne din perfekte passform i centimeter og tommer. Se størrelsesforslagene våre her.


Vær oppmerksom på at størrelsene kan variere fra merke til merke. I tillegg får du hjelp til hvordan du velger riktig størrelse , forklaring på størrelsesmålet MONDO, samt en kort gjennomgang av noen nøkkelbegreper som kan hjelpe deg å velge rett støvel. Se artikkel under omregningstabellen.

Hos oss er det store variasjoner, alt etter modell, produsent, materiale og snitt. Dette må du ta høyde for når du bestiller. Her kan du se hvordan din størrelse konverteres til andre.


Her har vi samlet de størrelsesguidene vi har for barn. Vi har ulike størrelsesguider for klær. Vi vil allikevel gjøre oppmerksom på at barn kan vokse i forskjellige stadier, slik at noen ganger er en større størrelse , et smart valg. Klær damer EU Damer U. Se da på herre-str i tabellen.


Er du fortsatt usikker så send gjerne en mail eller ring. Dersom du ikke kjenner igjen størrelsesystemet på et plagg kan du lese i tabellen nedenfor og sammenligne med et system du kjenner igjen. Observer at tabellen er omtrentlig. Dersom du vil ha eksakte mål på plagget, klikk på fliken Velg riktig størrelse på plaggets produktside. Den tabellen i er riv ruskende gal for franske størrelser ! Italienske ligger to nr.


Franske størrelser har hittil normalt ligget et nr.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg