tirsdag 7. juli 2015

Sjeldne bibelske jentenavn

Leter du etter et bibelsk navn til en jente? Da har du kommet til riktig sted! På denne siden har vi listet opp en rekke uvanlige og sjeldne jentenavn.


Vi har samlet jentenavn som er brukt av eller færre i Norge. Vi gjør oppmerksom på at det ikke er sikkert at alle navnene i listen vil godkjennes til bruk på små barn. Unike jentenavn , sjeldne jentenavn , uvanlige jentenavn og spesielle jentenavn som færre enn fire eller ingen i Norge heter.

Hundrevis av uvanlige jentenavn. Forklaring på jentenavn fra Bibelen. Direkte jentenavn fra Bibelen med kort forklaring hentet fra Bibelsk navnebok av Dag Kjær Smemo. Noen som har noen forslag? Sjeldne eller uvanlige jentenavn som ikke alle har!


Søk etter jentenavn : På Fine- jentenavn. Se på menyen under, jentenavn i alfabetisk rekkefølge kan være nyttig hvis du allerede har en liten idé om hva slags jentenavn du leter etter. Vi gjorde noen søk i navneregisteret til SSB etter sjeldne navn.

Blant dem vi fant var Lerke, Diis, Eirun (alle jentenavn ), Trygg, Thorn, Eggert (guttenavn) og Love (gutte- og jentenavn ). I Telefonkatalogen står en person oppført med det romantiske navnet Love Joy, og en annen har fornavnet Love Erik Peter. Søker du på det sjeldne navnet Vilrun, vil du få oppgitt at det er kvinner som har Vilrun som første fornavn, fem kvinner har navnet som eneste fornavn. Av hensyn til personvernet, kan ikke SSB oppgi antall som bærer et navn, dersom det er færre enn fire som har navnet. Norske foreldre velger ofte populære engelske jentenavn og engelske guttenavn til sine babyer.


Finn de mest mest brukte navnene her! I denne artikkelen vil vi dele en liste med syv vakre, bibelske jentenavn og hva de betyr. Mens mange foreldre er veiledet av dagens trender, velger noen mer opphøyde navn. Derfor har vi bestemt oss for å dele noen bibelske navn og deres betydning.


Andre med det navn i bibelen er f. Fornavn med tradisjon, for foreldre Ivar Utne 19. Kategori:Navn brukt i Bibelen - Navn p personer Et fornavn er et navn som kan st p frste plass i et personnavn. Har to barn fra før som har bibelske navn- venter en liten en nå, men vet ikke kjønnet og trenger tips til fine gutte og jentenavn :) Hvilke bibelske navn synes du er finest? Elsker det navnet, og det passer perfekt til henne. Sider i kategorien Navn brukt i Bibelen Under vises av totalt sider som befinner seg i denne kategorien.


Her finner du også topp ti lister av alt fra franske og tyske navn til bibelske og mytologiske navn. Alfabetisk liste over gutte- og jentenavn i Norge.

Det er ett jentenavn vi forelsket oss fullstendig i, men, det kommer med. Av mange internasjonale navn, er det dette norske jentenavnet som har hatt strst kning. Jeg gruet meg faktisk litt til finne navn til prinsessa vr. Disse navnene er lite brukt i Norge.


En side med sjeldne navn - En side med sjeldne navn. En annen sjanger av jentenavn , er de som har sin opprinnelse i guttenavn. Nedenfor har jeg lagt til de jeg kommer på, men det er sikkert mange flere her også. Adamine, Adolfine, Alberta, Arnbjørg, Arnolda, Augustine, Axeline.


Berendina, Bjørnlaug.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg