fredag 17. juli 2015

Betanien dps

Nummer bringer deg nærmest sykehuset. Oversikten under viser hvilke busser du kan ta og busstoppet du skal gå av på. Hopp til innholdet.


Betanien dps

BUP skal gi tilbud til barn og unge under år og deres familier. Sykehus - Psykiatriske. Er dette ditt firma? Betanien DPS fra , Hordaland. Hold inn Ctrl-tasten (Cmd på Mac).


Trykk - for å gjøre den mindre. Vi bruker informasjonskapsler (cookies). Dette gjør at vi kan måle trafikk og tilpasse innholdet for at du skal få en best mulig opplevelse på betanien. Klikk her om du vil vite mer.


Vi holder til i naturskjønne omgivelser i Fyllingsdalen, Bergen. Avdelingen har senger. Solli DPS ble løftet frem i årets sykehustale for sitt arbeid med å tilby internett-basert behandling til sine pasienter. Fant du det du lette etter?


Vi kan tilby en utfordrende lederstilling i et svært kompetent miljø. Vi har en aktiv personalpolitikk i forhold til helse, miljø og sikkerhet. Vi har gode pensjonsvilkår i KLP og lønn etter avtale. Vurderinger fra de ansatte. Utforsk aktuelle stillinger.


Betanien dps

Finn drømmejobben gjennom KarriereStart. På Voss DPS er prosjektet forankra på Rehabiliteringspoliklinikken (PRT). Polyfon - kunnskapsklynge for musikkterapi. Parkering for besøkende ved Solli DPS. Det er knapphet på parkeringsplasser ved Solli DPS og vi oppfordrer alle til å komme hit med alternative transportmidler.


Alle skal parkere på oppmerkede parkeringsplasser og legge synlig parkeringsbevis i bilen. Bjørgvin DPS sin poliklinikk for allmennpsykiatri i Knarvik i Nordhordland. Logg inn for å endre time.


Pasientar som blir innlagt på Psykiatrisk akuttmottak (PAM) og som kan få behandling på DPS blir normalt overført påfølgjande dag. Spørsmålene som inn-går i indeksen gis i tabellen sammen med antall svar og gjennomsnittskåre (skala 0-1hvor 1er best). Tallene er vektet for å kompensere for frafall blant ulike grupper av brukere.


Antall svar (N) på indekser og enkeltspørsmål avgjør hva som rapporteres i institusjonsrappor-ten for det enkelte DPS. Et distriktspsykiatrisk senter ( DPS ) har hovedansvar for generelle tilbud innen den psykiatriske spesialisthelsetjenesten. Med døgntilbu dagtilbu poliklinikk og akutt-team er disse sentrene statlige klinikker som samarbeider nært med kommunene i sine respektive områder.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg