fredag 31. juli 2015

Hva er mitt kinesiske stjernetegn

I følge kinesisk filosofi tilsvarer forskjellige år et bestemt dyr. Vet du hva ditt kinesiske stjernetegn er ? Lær mer om dyretegn og. Overgangen fra ett år til et annet skjer ikke 1. Her kan du sjekke din fødselsdato og finne ut hva som er ditt kinesiske dyretegn. Hva betyr ditt stjernetegn ?

Stjernetegn er en del av Dyrekretsen,. Kaninen er den mildeste blant de dyrene i kinesiske stjernetegn. Hvem passer sammen med stjernetegnet mitt ? MARS SOLEN Tyren 21. VENUS MÅNEN Tvillingene 22. Ditt kinesiske stjernetegn - og kjendiser født under det samme tegnet.


Klikk deg videre for å finne ut hva ditt kinesiske stjernetegn er , og noen av kjendisene du deler det med. I følge det kinesiske horoskop forteller en hane ganske rett frem hva den tenker, og liker ironi og galgenhumor.

Du har en meget god sans for organisering. Du effektiv i jobb, og har et godt øye for detaljer. Det kinesiske horoskop baserer seg på symboler av dyr, og vi kan på en måte sammenligne dem med våre stjernetegn. Filosofien bak kinesisk horoskop er taoismen, og historien om kinesisk horoskop og dens opprinnelse er som følger: 5år før Jesus Kristus ble født sendte Buddha en invitasjon t. Det finnes jo ulike astrologier, både vestlig og kinesisk , så det kommer jo bare an på hva man velger å tro på, sier Dahle.


Men det er kanskje lett. De som er født i vannmannens tegn er tenkere, noe som får dem til å stille spørsmål ved mye av det som skjer rundt dem, og som noen ganger gjør at de utvikler en rebelsk holdning. Er du født i Væren? Da er du dynamisk, høy avgjørelseskraft, har stort initiativ og motivasjon og er ærlig og direkte. Så er du født i perioden 30.


Hvilket tegn du skal forholde deg til i ukebladenes horoskoper vites imidlertid ikke - så kanskje må du belage deg på å lese rådene for både Skorpionen og Skytten inntil videre. Du kan også være flink til å finne originale løsninger og er proppfull av ideer eller full av begeistring og foretakslyst overfor nye prosjekter. Du er leken, optimistisk og full av humor, empatisk og skjønner instinktivt hva andre føler. Hjelpsom og hengiven ovenfor familie og venner.


Her kan du finne ut hva det kinesiske horoskopet har å si om din livssituasjon. På denne siden kan du finne alle de kinesiske stjernetegnene. En okse er en rolig og pålitelig venn, som er både iherdig og tålmodig.


Du som er født i dette tegnet har gode lederegenskaper, og blir ofte beundret for dine faste og kompromissløse prinsipper.

Vi har enda en kina inspirert spilleautomat å dele med deg. I september kommer spilleautomaten Lucky Zodiac ut til din fornøyelse. I astrologien er hvert enkelt stjernetegn blitt tilknyttet bestemte kjennetegn og egenskaper.


I grupper på tre er stjernetegnene tilknyttet de fire elementer, som er ild (væren, løven og skytten), jord (tyren, jomfruen og steinbukken), luft (tvillingen, vekten og vannmannen) og vann (krepsen, skorpionen og fiskene). I oldtidens astronomi ble ekliptikken inndelt i tolv deler som solen, månen og planetene beveget seg gjennom i løpet av året. Fødselsdatoen bestemmer hva slags stjernetegn man er født i. Et nytt stjernetegn endrer alt.


Derfor går den med rette under navnet ’fredsstifteren’ eller ’mekleren’, men det betyr ikke at den er passiv av natur. Den vet akkurat hva den vil, problemet er å oppnå det uten å tråkke på tærne til andre. Vekten er ekspert på å være enig med alle mens den i det stille fortsetter med sitt.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg