tirsdag 21. juli 2015

Europeisk reiseforsikring

Trygghet når det gjelder! Spar tid - Fyll ut et skjema. Får tilbud fra flere selskaper. Forsikre deg før neste reise med vår helårs-, engangs- eller studentforsikring!


Meld skade på reiseforsikring.

Her finner du nyttig informasjon og skademelding for de vanligste situasjonene du kan komme ut for på reise. Gi din tilbakemelding her. Vi vil gjerne høre hva du synes om vår nettside, produkter eller service — enten det er ris, ros eller forslag til forbedringer. Europeiske er Norges eldste spesialistselskap innen reiseforsikring.


De fleste kredittkort tilbyr inkludert reiseforsikring dersom du betaler minst av de totale reisekostnadene med kredittkortet. Det innebærer at du må passe på at du faktisk har betalt halvparten av hver eneste reise med kredittkortet dersom forsikringen skal være gyldig. Helsetrygdkortet dekker ikke utgifter til hjemreise når du er blitt syk eller utsatt for en ulykke.

En reiseforsikring vil sikre deg mot utgifter som oppholdslandet ikke dekker, eller utgifter ved hjemreise. Gjelder kun i EØS-området og i Sveits. Som navnet antyder, kan ikke Europeisk helsetrygdkort benyttes utenfor EØS-området eller Sveits. Bestill Europeisk helsetrygdkort.


Oppheld du deg mellombels i eit anna EØS-land eller Sveits, bør du ha med deg Europeisk helsetrygdkort. Kortet dokumenterer at du har rett til nødvendig helsehjelp på lik linje med statsborgarane i opphaldslandet. Forsikringen som tar vare på deg når det gjelder som mest! Alle som skal ut å reise trenger en god reiseforsikring!


Les er og bestill her! For å se de fullstendige vilkårene kan du klikke på Vilkår i tabellen under. Dette er de viktigste dekningene hentet fra vilkårene. Lenker til de andre forsikringsselskapenes forsikringsdekning finner du under tabellen. Guide til reiseforsikring.


Når du er på reise er det viktig å ha reisekortet ditt lett tilgjengelig, dette kan du laste ned. Du kan også enkelt navigere deg frem til våre. Blir du syk og trenger legehjelp mens du er på reise, hjelper vi deg med å finne den beste legehjelpen.

Kjøp enkelt på nett. Reisekortet beviser at du har gyldig reiseforsikring , og bør alltid være med på tur. Reiseforsikring best i test - blant de beste flere år på rad.


Last ned reisekortet ditt. En god reiseforsikring bør alltid være en del av reisefølget. Den har lang reisevarighet og sikrer deg og din bagasje på alt fra korte turer til eksotiske reisemål.


Ja, Europeisk helsetrygdkort gir deg kun rett til nødvendig medisinsk behandling i EØS-land og Sveits. Den dekker ikke medisinsk behandling i øvrige deler av verden. Skade på bolig og eiendeler.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg