tirsdag 21. juli 2015

Bli gravid etter hormonspiral

Hvor lang tid det tar før man blir gravid , varierer fra par til par og med alderen. Hos et gjennomsnittspar med et normalt seksuelt samliv vil kvinnen bli gravid i løpet av én måned i av tilfellene, etter ett år i av tilfellene, og etter to år i av tilfellene. Hei #128522; er det noen son har erfaring med å bli gravid etter hormonspiral ? Kan mann starte prøvinga med en gang eller må mann vente til etter første mens?


Spør kanskje på feil plass siden dere er midt i prøvinga?

Men skal uansett ta ut spiralen nå på tirsdag og er spent på hvor fort det kan gå før. Lykketil gullungen! Sv: Fjerning av hormonspiral - hvor lenge før kroppen er i normalen igjen? Jeg har dårlige erfaringer med hormonspiral og prøving.


Fikk igjen mensen fort etter uttak, men syklusen var så endret at det viste seg å bli ganske vanskelig å bli gravid igjen. Er det en mulighet for å bli gravid med hormonspiral ? Blødning etter første samleie - har hormonspiral , kan jeg være gravid ?

Hormonspiral og usikkerhet om jeg likevel kan ha blitt gravid ? Jeg fikk nettopp satt inn hormonspiral hos fastlegen. Fikk hormonspiral for en uke siden, men har symptomer på. For meg tok det ca mnd å bli gravid. Mistenker at syklusen ikke kom skikkelig i gang før etter nesten et halvt år. Jeg har til vanlig lange sykluser på over dager, men rett etter at hormonspiralen ble tatt ut, fikk jeg plutselig regelmessig syklus på rundt dager.


Hadde to sykluser med over dagers lengde, og jeg pleier å være svært regelmessig når jeg ikke går på prevansjon. Likevel tok det bare fra april- juli å bli gravid. Jeg sliter litt også med å bli gravid etter jeg tok ut hormonspiralen. Vi har ett barn fra før. Da gikk jeg på pillen og ble gravid på første pp.


Nå er vi på 2pp og ser ikke ut som det gikk denne ganga heller. Hvis du blir gravid med hormonspiral , bør du få en sjekk for å utelukke mulig graviditet utenfor livmoren. Ved graviditet med Kyleena er risiko for graviditet utenfor livmor anført å være ) Infeksjoner. Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk.


Alle artikler er publisert med dato – enten for opprettelse av dokumentet eller revidert dato.

Nyhetsartikler og intervju som er eldre enn to år, er merket med dette. Jeg lurer på hvor lenge etter at en fjernet hormonspiral , det er vanlig å kunne bli gravid ? Da jeg sluttet med piller, ble jeg gravid på første forsøk. Kan det gå like raskt etter spiral, eller tar det vanligvis lenger tid?


SVAR: Hei jente år. Han sjekket ikke om jeg var gravid. Takk for at du kontakter Ung. Er det noen som har prøvd å bli gravid etter uttak av hormonspiral ? Dersom man slutter på p-sprøyten kan det ta 1-år før man får eggløsning igjen, men uansett hvilken prevensjon man bruker innebærer ikke dette noen fare for å ikke kunne bli gravid på et senere tidspunkt.


Det er i såkalte ”pauser”, eller opphol at en del jenter blir ufrivillig gravide , sier hun. Jeg er gravid med nr fant jeg ut idag! Jeg aner ikke hvor langt jeg er på vei,da jeg ble gravid før jeg fikk tilbake mens etter fjerning av hormonspiral.


Har nettopp vært gjennom min første syklus (og pp) etter spiraluttak. Til min store overraskelse og forskrekkelse var lutealfasen min på usle dager (noe som betyr svært vanskelig for gravid og ant. trenger pergo e.l.) Jeg har testet gjennom syklus med eggløsningstester, så vet jeg har hatt EL. Alderen din: Sjansen for å bli gravid faller etter at kvinner har fylt år. Ifølge NHS, vil prosent av kvinnene i alderen til bli gravide innen ett år om de har ubeskyttet sex. Så ble gravid på første mulighet.


Gyn sa da jeg tok ut spiral at det var mindre sjanse å bli gravid i den første syklusen, for spiralen gjør at det lages mindre å feste seg på i livmoren.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg