onsdag 8. juli 2015

Ketose diett gravid

Rask og trygg leveranse. Gå ned i vekt fort uten å sulte deg selv. Billig, sikker og rask graviditetstest. Kjøp nå, test deg hjemme. Se hvilke fordeler og ulemper det er ved keto-dietten, og hvordan du setter sammen en kostplan.


Når det gjelder gravide og ammende, finnes det ikke forskningsresultater som kan fortelle oss om ekstrem lavkarbo (ketogen diett ) er trygt og positivt. Men vi vet at høykarbokost forårsaker stor vektoppgang, særlig i det siste trimester av svangerskapet, forverrer insulinresistensen, som uansett på naturlig vis er en del av denne graviditetsfasen. Dette er en diett som brukes i kortere perioder for vektreduksjon i behandling av fedme. Spørsmålet kan jo imidlertid stilles i forhold til hvorfor disse diettene er populære, sier Svendsen. Det har en rekke helsemessige fordeler, Inkludert vekttap, lavere blodsukkernivå og reduserer anfall hos epileptiske barn.


Det kan imidlertid være svært vanskelig å følge en streng diett for å komme inn i ketose. Dietten ble først og fremst brukt i medisinsk sammenheng for å behandle vanskeligstilte epileptiske barn. I dag kjenner vi keto-dietten aller best som en slankediett.


Kostindusert ketose i seg selv er ikke er sjeldent fenomen. I ketose så gjøres det lett for kroppen å omgjøre kroppsfett til ketonlegemer, som kroppen bruker som alternativ energi, når den ikke får nok karbohydrater. Det er som en hybridbil, som kan velge mellom å gå på bensin eller strøm. Ketose enkelt forklart. Prøver å bli gravid , men det kan jo ta tid.


Er -kilo overvektig. Men når jeg blir gravid , er det farlig med ketose ? Pågående studier har vist at lavkarbo på grunn av dette kan bidra til å redusere glukosenivået i blodet, og til og med redusere behovet kroppen din har for insulin. Høy kvalitet og 9 nøyaktige med anonym og rask levering. Jeg var borte i to dager og da jeg kom hjem var jeg ute av ketose.


Da var tre uker i ketose over for denne gangen. Har noen erfaring med ketose ? Jeg har vært i ketose i cirka uke, men har ikke gått ned særlig. En diett som innebærer et lite inntak av karbohydrater kan forårsake ketose. En slik ketose er ufarlig, i motsetning til ketose som personer med diabetes kan utvikle grunnet for lite insulin og høyt blodsukker. Normalt tar det tre–fire uker før blodets konsentrasjon av ketonlegemer når et stabilt nivå.


Når kroppen omdanner så mye fett til ketoner at det gir tydelige utslag på nivået i blodet, kalles det ketose. Da jeg ble gravid gikk jeg på ketose diett , som går ut på å kutte ut karbohydrater. Da jeg skulle lese om dette var en måte jeg kunne fortsette å spise på mens jeg gikk gravid , siden kosten inneholder mye mat som ikke er bearbeidet og i grunn er ganske sunn leste jeg at veldig mange hadde erfart å bli fort gravide på denne dietten.


Hei Håper noen av dere har erfaring og kan gi meg noen svar. Jeg har i noen uker gått på ketolysekuren nå, når jeg oppdaget at jeg var gravid. Har skjønt at jeg bør kutte ut ketolyse under graviditet, men kan noen forklare hvorfor? Kan fosteret ta skade av for lite karbohydrat hvis resten av min.


Kostplanen vår baserer seg på det vi kaller optimal ketose. Det er en naturlig og ufarlig tilstand for alle friske mennesker. Det er stor enighet om at ketose ikke er farlig for folk flest. Men ernæringsfysiolog Ida Synnøve Grini er bekymret for hva som skjer med hjertet og nyrene på sikt om man følger en lavkarbo- diett. Før kostholdet legges om, må man ta blodprøver, og etter en stund med ny diett må det tas nye tester.


Ketose diett gravid

Det kan nemlig hende at for eksempel kolesterolet skyter i været av den nye kostholdet. Og føler man seg slapp over tid på lavkarbo, ser jeg virkelig ingen grunn til å pine seg gjennom det, sier han.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg