torsdag 30. juli 2015

Bytte fastlege

Brødbaking har aldri vært enklere. Kjøp brødbakermaskin fra NetOnNet i dag! Medisinsk utstyr og hurtigtester. Narkotikatester og graviditetstester. Du har rett til å bytte fastlege inntil to ganger per kalenderår.


I tillegg til de ordinære byttene, kan du bytte fastlege hvis du melder flytting til folkeregisteret eller hvis fastlegen slutter eller reduserer listen sin.

Her kan du finne og bytte fastlege , og se hvem som er fastlegen din nå. Bytte fastlege - Min fastlege. Du kan bytte fastlege to ganger per kalenderår. Hvordan bytte fastlege Finn en fastlege på Legelisten. Søk blant alle fastlegene her.


Slik bytter du fastlege. Gå inn på helsenorge. Planlegger du å bytte fastlege ? Rettigheten gjelder også på tvers av dagens kommunegrenser.

Fastlege og bytte av fastlege. De fleste som er bosatt i Norge har krav på fastlege. Disse er fordelt på tre legesentre med en eller flere leger på hvert.


Alle som er bosatt i en kommunen har rett til å stå på liste hos en fastlege. Som bosatt regnes den som er registrert i folkeregisteret. Etter hvert kan du benytte flere tjenester på vegne av dine barn og de som har gitt deg fullmakt. Her finner du tjenester som hjelper deg å følge opp din egen helse. Formålet med fastlegeordningen er å bedre kvaliteten i allmennlegetjenesten ved at alle som ønsker det, skal kunne få en fast allmennlege å forholde seg til.


Du kan selv velge hvem du vil ha som fastlege , men legen må ha ledig kapasitet og være med i fastlegeordningen. Du kan velge en fastlege i en annen kommune enn der du bor. Du kan også fritt velge å bruke en lege som ikke er med i fastlegeordningen, men da betaler du en høyere egenandel.


Lurer du på hvordan bytte fastlege ? Alle som ønsker det, skal kunne få en fast allmennlege å forholde seg til. Her får du en kjap guide på å endre din fastlege , samt hvor du kan se på legelisten over leger som er tilgjengelige i din kommune. Det er ganske få som bytter fastlege i Norge. Alle innbyggere som i folkeregisteret er registrert bosatt i en norsk kommune, har rett til en fastlege.


Du som SiO-student bytter enkelt til fastlege hos SiO på helsenorge. Dette forutsetter at du har norsk fødselsnummer.

Trykk først på bytt fastlege og så må du søke på SiO under legekontoret du vil bytte til. Dersom du har rett til fastlege i Frogn, kan du selv finne og bytte til ønsket lege på helsenorge.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg