torsdag 9. juli 2015

Skappelgenser med hals

Skappelgenser med hals

Reserver ditt Hotell i Hals online. Kjapt og lekende lett å booke med. Enkel og trygg nettbooking. Les ærlige gjesteomtaler – book nå! Utforsk sesongens gensere og sett sammen den perfekte looken!


Se oversikt over alle endringer som er gjort på eksisterende oppskrifter. Bakstykke kan godt være litt lenger enn forstykke. Hei ;) Har begynt på en Skappel igjen , denne gang med V hals. Nytt mønster fra Skappel jentene. Har valgt grønt med litt brunt i. Strikkes i garnet MYK.


Synes den var så fin. Gøy med annen farge også, enn de jeg vanligvis velger. Garnet og mønsteret har jeg kjøpt på Garnhuset i Fredrikstad. Harmoni (tidligere Myk V- hals ) Rettelse til boken (oppskriften er oppdatert med riktig rettelse) Målene ved bolen har byttet plass.


Mini Skappelgenseren. Feil tekst under illustrasjonen Felling til hals - steg to. Det kan være lurt å prøve å måle vrangborden mot kroppen, for å se at den ikke blir altfor stor. Grånyansene trenger ikke være helt like. Det er bare fint med litt nyanser i genseren synes jeg.


Lykke til med strikkingen! Helge prosjektet ble en Mariusgenser med hjerter og falske fletter. Bilder av garnet jeg har brukt kommer lengre ned på siden.


Har strikket noen forkortet runder bak for å få den litt høyere opp i nakken. Dette er Marte Helgetuns tredje bok, og denne gangen er det en kolleksjon med enkle og elegante hverdagsplagg til damer i alle aldre. Her finner du over oppskrifter på gensere, jakker, kjoler, skjørt, luer og skjerf. -kanal med egenprodusert innhold om strikking og strikkerelaterte ting. Vi har gensere til flere typer anledninger. Velg blant flere merker!


Er det noen strikkeglade damer her som kan hjelpe meg litt? Jeg har prøvd meg på en skappelgenser , men fikk problemer når jeg skulle felle av halsen på forstykket. Noen som kan forklare meg helt enkelt hvordan jeg skal gjøre? Har aldri strikket genser før. Den klassiske sweatshirt finnes med både rund hals , V- hals og knepping.


I det siste er modeller som er designet for å se vrengt ut blitt populære både i Skandinavia og resten av Europa. Tilleggsinformasjon. Da sitter du igjen med masker på pinnen. Genseren er beregnet på str.


De andre maskene på motsatt side av halsen må settes av på en hvilepinne. Gjenta på andre siden av halsen. Fell av når du når ønsket lengde. Jeg strikket videre til armen målte cm. Dorthe Skappel har drevet med strikking så lenge hun kan huske, og elsker å utfolde seg kreativt med pinnene i hendene.


Fortsett med rettstrikk til ønsket lengde uten å øke mer. Det som er så bra med strikking er at det er noe alle kan få til. Her kommer oppskrifen jeg bruker når jeg strikker min Skappelgenseren.


Denne er lagt opp med masker i motsetning til den Maria Skappel strikker som har masker.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg