fredag 24. juli 2015

Feber over lengre tid

Enda sjeldnere kan feber som vedvarer over lang tid skyldes andre sykdommer, såkalte autoimmune sykdommer. Les for eksempel om leddgikt. Legen er nødt til å se på feberen sammen med andre symptomer for å kunne finne ut av hva som forårsaker feberen. Hva kan jeg selv gjøre?


Det er viktig å erstatte væsketapet.

Samtlige prøver viste ikke noe abnormalt og vi ble enige om å avvente. Jeg har hatt feber av tiden siden oktober, med høyest temperatur om morgenen (litt over 38), som synker til kvelden (typisk til 3). Jeg dro tilbake til legen i mars og vi tok nye, utvidede blodprøver. Feber aktiverer kroppens forsvar.


Tar du febernedsettende, risikerer du at det tar lengre tid å bli frisk. Kanskje ikke det rette forum , men føler det er flest her inne, og kanskje noen som har en peiling! Har vært slapp og hatt liten matlyst nå i ca.


Har ikke gått ned i vekt mere enn kilo , men det kan være fordi jeg har så liten energi.

Har du ofte hodepine kjenner du kanskje at bekymringene kommer snikende. Heldigvis er det svært sjelden at smertene skyldes noe alvorlig, men det er likevel unødvendig å gå med disse plagene over tid når du kan gjøre noe med det. Regelmessige feberepisoder over lengre tid er det mest karakteristiske trekket. Fredrik hadde i feber over lengere tid da han var bare uker, å legen her mente det var normalt han. Hvis du føler deg veldig syk etter noen få dager med diaré og har for eksempel feber i. Pass på så du ikke blir gående med vondt i halsen over lengre tid , ta heller kontakt med en kliniker og få diagnostisert årsaken til smerten – på denne måten får du gjort de nødvendige endringene så tidlig som mulig før det får sjansen til å videreutvikle seg.


Hei, lurer på om noen har opplevd noe lignende eller har tips til meg hva legen eventuelt kan teste for. Jeg er sjelden syk og får ytterst sjeldent feber. Første uken i juli fikk jeg litt feber , tett og rennende nese og litt sår hals.


Typisk forkjølelse. Ved akutte tilstander er det vanlig å ha feber i tre til fem dager, men ved kroniske tilstander varer ofte feberperioden lengre. Når du har en infeksjon - for eksempel en forkjølelse eller influensa - er det bra med litt feber.


Opplever man å få feber flere ganger i måneden, tyder det på at noe er galt. Da er det viktig å gå til legen og finne årsaken, sier han. Hun oppfordrer til å ta kontakt med lege dersom du har feber over en lang periode, eller dersom du har blitt frisk og plutselig blir syk igjen med høy feber.


Ved en virusinfeksjon kan man ofte ha langvarige symptomer som ligner på en vanlig forkjølelsessykdom.

Slike tilstander er også ofte preget av at symptomene kommer og går. For de fleste går dette over av seg selv, men det kan ta noe tid. Hvis magesmerter vedvarer over lengre tid , eller hvis det er ledsaget av andre symptomer som oppkast og høy feber , bør du kontakte legen din.


En verkende magen kan være et tegn på mer alvorlige sykdommer, som for eksempel blindtarmbetennelse og infeksjon. Overvåke barnet ditt nøye. Strekke seg lang eller langt?


Mange skriver og spør om det. Bronkitt går som regel over av seg selv,. Akutt øyevondt vil si at personen har hatt vondt i øyet i mindre enn tre uker, subakutt er perioden fra tre uker til tre måneder og den smerten som har en varighet på over tre måneder klassifiseres som kronisk.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg