tirsdag 14. juli 2015

Stoppe melkeproduksjon

Dostinex brukes til å stoppe melkeproduksjonen når den er uønsket, f. Spørsmål: Hei Monica! Jeg trenger litt hjelp og råd. Har forsøkt å få informasjon så mange steder men føler jeg møter liten forståelse! Jeg har etter brystbetennelser og mye amme problemer bestemt meg for å gå over til MME. Hvordan kan jeg stoppe melkeproduksjon ? Kontraindikasjoner Overfølsomhet for kabergolin, andre ergotalkaloider eller noen av hjelpestoffene.


Stoppe melkeproduksjon

Da ergotaminpreparater potenserer psykoser, bør kabergolin, pga. Men ingen regler uten unntak: Noen barn blir raskt ferdige, og det er godt mulig å opprettholde en rikelig melkeproduksjon selv om barnet dier 5-minutter per ammestund. Hvor mye melk trenger barnet?


Bollerslev, OUS, personlig meddelelse). Laktasjonshemming senere i ammeforløpet: Senere i ammeperioden kan man trappe ammingen ned og bare melke ut litt for å lette på trykket slik at det ikke oppstår tilstoppede melkeganger og inflammatorisk mastitt. Jeg fikk resept på Parlodol da jeg ønsket av ulike grunner å stoppe melkeproduksjonen min da sønnen min var 3-mnd. Legen sa det ville ta ca 2-uker før melka var borte og at jeg av og til kanskje trengte å tømme meg for ikke å føle ubehag. Heisann jeg har fått resept på parlodin, de vil stoppe melkeproduksjonen forholdsvis smertefritt.


Stoppe melkeproduksjon

Legen har ingen forklaring på hvorfor noen stadig får tette melkekanaler og brystbetennelse. Hun ga meg full støtte og understreket viktigheten at man ikke sliter seg fullstendig ut da babyen og familien ikke er tjent med dette. Avslutning av melkeproduksjon. Behandling for å stoppe melkeproduksjonen er aktuelt for noen få kvinner. Etter dødfødsel, eller hvis kvinnen ikke skal amme av annen årsak, kan laktasjonsavslutning være indisert.


Etter omfattende ammeproblemer uten noen god løsning kan det også være aktuelt å stoppe melkeproduksjonen senere i ammeperioden. Når hyllene er fulle, så får han beskjed om å stoppe å fylle på. For hvis ikke faller varene ut av hyllene.


Det samme skjer når du har melkespreng, og melken ikke tas ut. Da får prolaktinet signal om å stoppe opp litt – det trengs ikke mer for øyeblikket. Skjer dette ofte nok bli prolaktinet mindre aktivt. Her måtte jeg stoppe brått av medisinske årsaker (multiple brudd som følge av enormt kalsiumtap) og fikk dermed noe fra legen som stoppet melkeproduksjonen raskt (Parlodel eller Bromocrytpin tror jeg det heter).


Har ringt både lege og helsesøster i dag og ingen som kan gi meg noe godt svar! Jeg er redd dette vil gi meg en ny betennelse! Det kan være tøft å stoppe ammingen. Bytt ut ammingen med annen mat og avled med andre aktiviteter.


Kos me hold og lek med barnet mer enn vanlig. Sørg for at barnet får mye kjærlighet og hudkontakt. Behovet for amming er ikke det samme som behovet for mat. Svak vektoppgang er et tegn på at barnet får for lite melk. Har hatt kraftige brystbetennelser og konstante såre brystvorter så nå har jeg bestemt meg for at nok er nok.


Jeg lurer på om det er noen som har tips til hvordan man kan stoppe melkeprodusjonen? Hvis du knytter et sjerf hard rundy brystet i timer blir melkeproduksjon halvert, om du vil stoppe helt kan du ha på den en gammel BH som er kanskje litt trangere, ha den på deg i 2-dager så stopper melkeproduksjonen nesten helt. Jeg vil stoppe melkeproduksjonen min. Må pumpe meg fordi barnet mitt ikke vil ta puppen. Det er veldig mye jobb og jeg blir veldig sliten.


Stoppe melkeproduksjon

Må opp om natta for både å mate og pumpe. Hvis du ikke får medisiner for å stoppe melkeproduksjonen, vil den starte av seg selv i løpet av den første uka etter fødselen. Dette er uavhengig av om barnet dier eller ikke, fordi den viktigste impulsen til å starte melkeproduksjonen er når morkaka utstøtes. Den har hele svangerskapet produsert hormoner som hemmer melkeproduksjonen. I tillegg kan det også brukes til å stoppe melkeproduksjon hos mødre som ikke har ammet eller som allerede har begynt å amme og behandle helseproblemer som øker hormonet som er ansvarlig for melkproduksjon i kroppen.


Prisen på Dostinex varierer fra til 3reais og kan kjøpes på apotek eller apotek på nettet og krever. Kan man stoppe melkeproduksjonen allerede tidlig i svangerskapet, eller må man vente til den lille er født? Da var det bare alfatispen i flokken som fikk pare seg og få valper.


Stoppe melkeproduksjon

De andre tispene var klare til å ta over i fall alfatispen skulle falle fra eller fikk så store kull at hun ikke rådde med alle selv.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg