fredag 17. juli 2015

Kule jentenavn

Dette er en liste over populære navn. Så hvilke navn er det egentlig flest som har i Norge? Hvis du leter etter et navn til en jente har denne siden akkurat det du trenger.


Vil gjerne ha innspill i forhold til valg av jentenavn. Hadde egentlig Ella som nr. Har blitt i tvil da det begynner å bli så vanlig, samt at pappaen mener det er litt lite spennende.

Storebror har et sterkt,sjeldent, kort navn, som er lett å uttale. Pappaen har kommet med Pia som et. Vi bryr oss om ditt personvern. KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data.


På denne nettsiden finner du kattenavn til katten din. Oversikt over populære kattenavn, kule kattenavn, hovedsaklig norske kattenavn. Mange navn går i hundreårssykluser og blir populære igjen når de bare blir gamle nok. Noen spesielle, og noen som er mine favoritter: 1.

Sarepta (Ja, en dame heter faktisk dette, og det er ufattelig kult !) 2. Liste over norske kvinnenavn inneholdende fornavn som forekommer flere enn 2ganger i Norge. Navnene trenger ikke å ha en historisk bruk i Norge, da fornavn brukt av innvandrere vil listes sammen med andre. Blant dem vi fant var Lerke, Diis, Eirun (alle jentenavn ), Trygg, Thorn, Eggert (guttenavn) og Love (gutte- og jentenavn ). I Telefonkatalogen står en person oppført med det romantiske navnet Love Joy, og en annen har fornavnet Love Erik Peter. Noen som vet om noen kule , uvanlige jentenavn ? TauZa Forumet er livet.


Hvis lillebror var jente skulle han hete Ellinor eller Eirill. Det samme gjelder jentenavn som Solveig, Agnes og Signe. Samtidig kommer internasjonale navn mer og mer på banen. Blant de nyeste navnene finner vi Neo, Milian, Jolie og Lara,.


Adriana skal min jente hete ) Ikke så mange som heter det i Norge, og syns det er nydelig :-) Ville aldri kalt datteren min Linnea, Emma, Sara, Thea osv, fordi det fort blir Thea M. Navnestatistikk og navnesøk på fornavn og etternavn. CSS-filen ble ikke lasted ned korrekt, skjermleseren støtter ikke CSS, eller din versjon av Internet Explorer er for gammel for dette nettstedet. Hvis du leser innlegg på VGD du mener er i strid med våre regler (les reglene her) kan du trykke på dette symbolet over det aktuelle innlegget. VG Nett vil vurdere om innlegget skal fjernes.


Jeg liker også litt spesielle navn. Med unntak av den ene hunden min som allerede het Gino da jeg fikk han syns jeg at alle mine har hatt kule navn.

Så forstår godt at du vil ha noe spesiellt. Da jeg fikk Lykke som jeg har nå hadde jeg to andre navn på blokka. Sienna kommer jeg kanskje til å bruke en annen gang. Del dette innlegget.


Lenke til innlegg Del på andre sider. Men visste helt ikke. Gjest AnonymBruker. Lilly og Sol kan også ha andre forklaringer.


Noen få Symre og Symra fins blant de litt eldre jenter, kanskje det også er noe som kommer. Toppnavnet Linnea er inspirert av den svenske planteforskeren Linné. De fleste foreldre vil ha et navn som er trendy uten å være mye brukt. Navneforsker Ivar Utne tipser nybakte foreldre om å tråle dødsannonser og kirkegårder på jakt etter navn til sine søte små.


En av de største informasjonskilder om hunderaser. Her kan du lese om og sammenlikne over 4hunderaser, se bilder og filmer og dele dine erfaringer. Finn det perfekte navnet til din katt.


Er du på utkikk etter fine kattenavn til hunnkatten? Da har du kommet til riktig sted!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg