mandag 20. juli 2015

Hvor lenge skal bakt potet stå i ovnen

Perfekt kokte egg hver gang, uansett om du ønsker de bløt,medium,eller hardkokt. Smaker spesielt godt til biff. Beregn en stor potet pr. Pakk potetene inn i aluminiumsfolie. Bakes midt i ovnen på 2grader i 1-timer.


Stikk en kniv i poteten for å kjenne om den er ferdig. Forvarm ovnen til 2grader. Skjær et kryss i potetene. Gni dem inn med litt salt og olje, da blir skallet sprøtt og smakfullt. Du kan gjerne pakke i folie, men da blir skinnet mykt, og poteten fuktiere inni og mindre luftig).


Bak i ovnen i minutter til poteten er myk tvers igjennom. Fikk plutselig kjempelyst på bakt potet med kryddersmør og bacon. Jeg antar man pakker de inn i alu folie og putter de i ovnen , men 1. Skal poteten snittes først?


Kan man lage det i micro? Tenkte å lage bakt potet til kveldskos. Artikler fra forsiden. Hvordan gjør man det? Bakepoteter skal det være litt størrelse på.


Du kan bake poteter både med og uten aluminiumsfolie. Bakt potet – med eller uten folie? Lar du laksefileten steke for lenge , kan du se dette hvite piple ut, og da er det sannsynlig at du har stekt den tørr.


Husk også at laksen fortsetter å ettersteke noe etter at du har tatt den ut av ovnen. Har tenkt å lage bakt potet i dag, men husker ikke hvor mange grader. Noen som vet ca hvor lenge de skal steke? Hadde vært kjekt om punkt gav et hint om hvor lang tid det skal ta. Er det ti minutter ekstra?


Et ca tall hadde vært kjekt å vite. Finn laveste nettpris her. Fyll poteten med kryddersm r, r mme, bacon, skinke, mais eller ost. NRK Livsstil - Tips, rd og innsikt. Forsiden Siste innlegg Retningslinjer.


Legg dem over i en ildfast form eller på en langpanne. Du kan brune dem lenge før servering og oppbevares kjølig frem til en times tid før servering. Rømme og smør er det aller enkleste, men her er det bare å bruke fantasien: kryddersmør, hvitløksmør, vårløk, bacon, skinke, mais, ost og mye mer. Bakepotet gjør seg også godt som tilbehør til biff, laks og grillmat. Eller som en egen rett med tilbehør.


Man kan bake poteter i folie på en enkel måte ved å legge de på glørne, og ved hjelp av godt tilbehør kan man lage ett lite måltid av det hele. Indrefileten er det edleste og møreste kjøttet hos storfe, og lett å lage noe eksepsjonelt godt av. Indrefilet står jevnlig på menyen i de fleste bedre restauranter og passer også perfekt til hjemmemiddager med mange til bords.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg