torsdag 16. juli 2015

Jentenavn på j

Daglige spesialtilbud på hoteller. Døgnåpen live kundeservice. Alltid garanti om lavest pris! Bestill nå, betal senere og spar penger. Gratis avbestilling!

Vi har samlet jentenavn som er brukt av eller færre i Norge. Vi gjør oppmerksom på at det ikke er sikkert at alle navnene i listen vil godkjennes til bruk på små barn. Søk etter jentenavn : På Fine- jentenavn. Se på menyen under, jentenavn i alfabetisk rekkefølge kan være nyttig hvis du allerede har en liten idé om hva slags jentenavn du leter etter. Navnet havnet på 11.


Listene tar utgangspunkt i befolkningen per 1. Alle navnene er unike, det vil si at navn som Lucas og Lukas regnes som to ulike navn i listen. Hva som er fint er jo veldig individuelt, selvfølgelig, men hva med Jenny.

Julie Dette er fine navn på J synes nå jeg. Finn jentenavn til babyen din. Se populære, vanlige og sjeldne jentenavn. Se navnestatistikk med topplister for jentenavn. På jakt etter det perfekte jentenavnet som begynner på A? Her er over 1gode forslag til deg!


Jentenavn som er fine på spansk, engelsk og norsk. Dersom du har noen andre guttenavn - send dem gjerne inn så legger vi de til i databasen. På denne siden har vi listet opp en rekke spesielle og sjeldneguttenavn.


Sophia kommer fra grek og betyr visdom. Aiden kommer fra irsk og betyr flammende. Hakk i hæl følger Jackson på guttsiden, med ytterligere tre navn som begynner på J på topp ti: Jacob, Jayden og Jack. Hvor mange jentenavn på J kan dere? PPPositiv test 17.


Digital 1-uker 19. Jeg trenger forslag til kentenavn på J. Du kan også skrive tallet for å vise alle oppføringer av jentenavn på bokstaver.

Liste over norske kvinnenavn inneholdende fornavn som forekommer flere enn 2ganger i Norge. Leter du etter samiske jentenavn ? Da har du kommet til riktig sted! Hvis du vil navngi barnet Jan Banan, kan vi ikke love deg at du får det godkjent.


Men på Vanse på Sørlandet bor det en mann med nettopp det navnet. Sannsynligvis har han tatt navnet som voksen. Jan Banan for å få en kommentar til denne saken, men vi fikk dessverre ikke tak i ham før denne artikkelen skulle publiseres. Det flotte navnet man kunne tenke seg til gutten sin, viser seg kanskje å egentlig være et jentenavn. Vilje, som var navn på en gu får bare noen få gutter hvert år, men det er blitt vanligere for jenter.


Det kommer kanskje av at foreldre ikke tenker på det som mytologisk, sier navneforskeren. Men min samboer ønsker at denne jenta å skal ha navn på O. Hans forslag er Oda. En av de største informasjonskilder om hunderaser.


Her kan du lese om og sammenlikne over 4hunderaser, se bilder og filmer og dele dine erfaringer. Synes det er så mange vakre jentenavn , er er mine favoritter, til inspirasjon : Ofelia Ane Ebba Olivia Andrine Anine Elvira Lilja Mia Fiona Viola Eirin Minda Kaja Sofie Petrine Tuva Sanna Luna Evelina Alana Maria Camilla Selma Alma Amalie Signe Serine Eriun Synne Rikke Inez Mali Clara Guri Gurine.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg