mandag 27. juli 2015

Grove sunne rundstykker

Grove sunne rundstykker

Gå ned i vekt fort uten å sulte deg selv. Bestill drømmeferien med Agoda. Likevel har han kommet hjem med en halvfull matboks hver dag. Dette var helt til jeg laget dine grove rundstykker.


I to uker har han spist opp alt jeg har sendt med i matboksen, så jeg vil gjerne takke deg. Nå har vi sluttet å kjøpe brød og rundstykker i butikk, alt er hjemmelaget. Torunns grove rundstykker er sunne og metter godt. Du baker dem med grov sammalt hvete og sesamfrø på toppen. De smaker ekstra godt med nyrørt syltetøy.


Elsker dine fine, luftige rundstykker , og baker disse fast. Disse grove har jeg ikke prøvd ennå. Ser ei nevner på hvete helkorn, men kan ikke se at det skal være i oppskriften? I kveld skal det bakes til den store gullmedalje!


En variant med rug og chiafrø. En med solsikkefrø og revet gulrot. Og barnas favoritt med havregryn! Herlige, saftige, sunne og grove rundstykker som kan anbefales.


De går fint an å legge i frysen, og tiner du dem om morgenen som beskrevet i innlegget, blir de deilige rundstykkene klare mens du trekker kaffe og koker egg. Foto: John Steffensen. Oppskriften rekker til rundstykker.


Mammas grove rundstykker ble en stor hit, og så mange spurte etter oppskriften. Frøene kan sløyfes, men jeg synes de gir rundstykkene en veldig god smak og et fristende utseende. Verdens beste grove rundstykker. Deigen er en fryd å jobbe me og resultatet deretter.


Med denne grunnoppskriften kan du lage både rundstykker , baguetter eller horn. Her har du samme varianten, berre forma til rundstykker istedenfor #128578; Saftige, smakfulle rundstykker som verken trenger elting eller heving, med næringsrike ingredienser du finner på dagligvarebutikken. Rør sammen deiga, form til rundstykker og steik til dei er gylne. Jeg har skrevet om proteinrundstykker tidligere, men jeg nevner de igjen!


Grove sunne rundstykker

Sunne , lettvinte og saftige rundstykker som metter godt. Kan ikke bli enklere enn dette. Eltefrie rundstykker er perfekt når du ønsker nystekt til frokost eller lunsj. Her skal du kun blande noen få ingredienser raskt sammen, la deigen stå over natten (gjerne lenger), og så steke nydelige rundstykker min før du skal spise.


Hemmeligheten er lite gjær. Dette er oppskrift på grove rundstykker , men du kan også droppe frø og bruke kun hvetemel. Se video av hvordan du lager grove rundstykker. De kan godt fryses ned og er perfekte å ta frem når du har lyst på noe ekstra godt eller en variasjon i matpakken.


Grove sunne rundstykker

Se flere smakfulle rundstykker her. Passer perfekt til frokost og lunsj. Rundstykke grov : Klassisk grovt rundstykke.


Denne oppskriften er inspirert av Mat på bordets No knead ciabatta rundstykker. På bloggen kan du lese mer om den eltefrie teknikken. Prøv også Sunn latmannsbakst – Eltefritt grovbrød med spelt.


De er grove og gode, sprø utenpå og myke inni og gir en sunn og deilig start på dagen (passer også godt til lunsj og kveldsmat).

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg