mandag 19. august 2019

Taco krydder

Tacokrydder lager du enkelt selv! Fyll tacokrydderet på glass med lokk til neste tacokveld. Lag gjerne en stor porsjon når du først er i gang. Jeg er vandt med sterk mat, men i taco krydder må du ha litt sukker for å balansere smakene, synes jeg da. Taco-krydder Du kan lage ditt egen tacokrydder.


Dette er et utgangspunkt som du kan justere selv etter hva du liker.

Bortsett fra det synes jeg det er flott at du slår et slag for hjemmelaget. Har ikke kjøpt ferdig pakker på mange år. Så mye bedre og sunnere med hjemmelaget. Hovedingrediensen i kjøpt tacokrydder er sukker.


Men så begynte jeg, som nybakt matblogger, å lage tacomåltidene mer eller mindre fra bunnen av. Jeg byttet ut tacokitet med hjemmelaget tacokrydder , og i tillegg tilsatte jeg ulike grønnsaker og bønner for å få det til å smake og mette litt mer. Som tilbehør serverte jeg hjemmelagede salsaer og sauser.


Eller tacosalat, eller rett og slett bare godt krydret stekt kjøttdeig, som kan brukes til så mangt.

Da bruker jeg å lage opp en stor krukke med ferdig krydderblanding som jeg bruker, i stedet for å kjøpe ferdige blandinger, som ofte inneholder altfor mye salt og sukker. Kjøttfri mandag eller kjøttfri taco -fredag? Du bestemmer selv, men denne vegetar-varianten er så god at du ikke savner kjøttdeig. Kremet bønnemos er toppet med cottage cheese, avokado, sprøstekte grønnsaker, chilisaus og rømme.


Krydder og krydderblandninger fra Santa Maria. Vi benytter cookies for å gi deg en god opplevelse av siden. Ved å godkjenne kan du for eksempel lagre oppskrifter. Denne oppskriften gir nok krydder til en omgang taco. Lag dobbel eller trippel porsjon hvis du ønsker å ha ekstra liggende til neste gang.


Taco er en tradisjonell meksikansk matrett som består av en rullet og foldet mais-tortilla fylt med krydret kjøtt og diverse grønnsaker, det finnes også taco uten kjøtt. Det blir likevel langt billigere og mer smakfullt i lengden. Når du lager ditt eget tacokrydder er det dessuten enklere å kontrollere saltinntaket. Det er ikke vanskelig å løfte tacomiddagen. Noen hjemmebakte lefser og kjøttdeig med hjemmelaget tacokrydder.


Med hjemmelaget krydder smaker tacoen ekte og godt, og du har full kontroll på saltinnholdet. Enkel og god oppskrift på hjemmelaget tacokrydder som alle kan klare! Tusenvis av deilige og enkle matoppskrifter fra Norges største matnettsted klikk.

Hjemmelaget tacokrydder Oppskrift ss chili eller chipotle-pulver (pass på at pulveret ikke inneholder andre kryddere enn chili, noe som forekommer i Norge). Vennligst la dette feltet stå tomt. Få nyheter og oppskrifter rett i innboksen din! Meld deg på nyhetsbrevet her! Ditt navn og e-post vil aldri bli publisert eller delt med andre.


Jeg er tilbake fra en strålende tur til Mexico by der jeg så på verdensmesterskapet for bartendere – World Class. Og er man først i Mexico må man jo spise taco ! Les mer: Verdens beste bartender er kvinne. Både den folkelige fredagstacoen og mer autentiske tacoer.


Vask lim og riv det grønne på limeskallet med et rivjern. Ha limesaft og revet skall i en bolle. Bland sammen tacokrydder , olje, limesaft og limeskall til en marinade.


Du trenger ikke tilsette vann som i taco med kjøttdeig, men skvis gjerne litt limesaft over fisken for ekstra saftig og smakfullt resultat.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg