mandag 12. august 2019

Tine ukemeny

Her finner du forslag til ferdige ukemenyer. Du kan når som helst melde deg av e-postlisten. Med en god oppskrift på pannekaker blir du fort populær hos både liten og stor. Vår grunnoppskrift på pannekakerøre gir et perfekt resultat og er nok til ca. Oppskrifter til enhver anledning.


Middagstips til hverdag og helg, deilige kaker og digge desserter, raske og enkle retter.

Det er mye kjærlighet i god mat! Ny ukemeny med varierte middagstips hver uke. Du får inspirasjon, enten du vil ha en middag som er rask, sunn, barnevennlig eller tradisjonsmat.


Synes du det er vanskelig å gå ned i vekt, eller holde vekten? Disse kaloriberegnede dagsmenyene hjelper deg med hva og hvor mye du kan spise! Vennligst la dette feltet stå tomt.


Få nyheter og oppskrifter rett i innboksen din! Meld deg på nyhetsbrevet her!

Ditt navn og e-post vil aldri bli publisert eller delt med andre. Studentlivet er herlig, men kan fort bli dyrt. Heldigvis er det mye man kan trylle fram på et lite kjøkken. Og ja, det er mulig å lage en sunn ukemeny på budsjett.


Disse er i tillegg høvelig sunne og tar under en halvtime å lage. Hei der KOsebamsen! Ukemeny med handleliste og oppskrifter! Jeg planlegger å komme meg i gang men vektreduksjon, og har bestemt meg for å satse på lavkarbo, eller i beste fall ketolyse. Er blåbærene frosne, lar du dem tine i en bolle sammen med sukkeret før du rører det godt sammen til et syltetøy.


Når man lager syltetøy er det best å bruke et sukker som er helt finkornet. Da er du sikker på at alt sukkeret fint smelter inn sammen med bærene. Lag gjerne syltetøyet mens pannekakerøra sveller.


En passe mengde mat for deg som ønsker å gå ned i vekt på en trygg, forsvarlig og varig måte. Sundfør understreker at dersom du trener mye, må du også øke inntaket av mat. I tillegg til den ordinre ukemenyen har jeg ogs funnet frem noen gode oppskrifter til blant annet frokost, lunsj og kaffekosen.


I butikken er Norges reste oppskriftstjeneste, TINE MatSans, klar til servere deg dagens middag eller din helt unike ukemeny basert p det den vet du liker. Ukens ukemeny har et lite anstrøk av vår over seg den også.

Og så har den fremdeles nok vinter i seg til at vi kan kose oss med en varmende gryte. Tomatsuppe med grønnsaker og pasta. Elsker det når man kan kombinere populært, godt og sunt! Mange har viltkjøtt liggende i fryseren.


Ta det ut på søndag og la det tine i kjøleskapet. Har du ikke viltkjøtt? Det går fint å bruke vanlig karbonadedeig (eller kjøttdeig). Tirsdag: Torsk på digg blanding. Torsken er på sitt beste på vinterstid.


Og den gjør seg godt sammen med dill og squash. Og mandler, om du er glad i det. Hvis du foretrekker enda enklere mat til frokost og lunsj, gjelder fremdeles våre frokost- og lunsjtips fra uke 1. Vi har samlet våre beste oppskrifter. Hvis det er mange rundt middagsbordet hos deg, så kan det være økonomisk og smart å lage en ukemeny. Gjør det gjerne i fellesskap -så alle får være med å bestemme.


Her er ett forslag til gode, smakrike, varierte middager for mørke, småkalde dager og kvelder ♫ Link til oppskriften finner du i navnet på retten. Ferske rotgrønnsaker, ferskt lammekjøtt, skogen er full av bær og sopp. Her er mitt forslag til en variert ukemeny , med vegetarmandag, to fiskemiddager, billig kyllingkjøttdeig, tacofredag, lørdagsbiff og en god søndagsmiddag.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg