mandag 5. august 2019

Gode treningsprogram

Her finner du gratis treningsprogrammer og oppsett - alt fra nybegynner nivå til de mer erfarne! Styrke, volum, vektreduksjon, kondisjon og løping! Bygg muskler, få flat mage, og få maksimalt ut av din trening med treningsprogram.


Begynn alltid med lett oppvarming i 10–minutter. Musklene bør være gode og varme når du skal ta i.

Altså minst to pauser tilsammen. Våren er her og sykkelsesongen er i gang for fullt. Her får du tips til hvordan du kan gjøre sykkelturene dine til effektive treningsøkter, enten du er aktiv mosjonist eller transportpendler. Her har du gode treningsprogram som du burde ta en nærmere titt på.


Kanskje finner du noe som passer deg? Et godt treningsprogram er viktig for å få systematikk og progresjon i treningen. Det er dessuten viktig å endre litt på treningsopplegget fra tid til annen for å utfordre kroppen på nye måter for ikke å stagnere.


I denne kategorien finner du programmer og tips med forskjellig vanskelighetsgrad til diverse treningsformer.

Studie: Styrketrening på minutter Denne studien viste at tre korte styrkeøkter i uka kan være like effektivt som trening med høyere volum for å utvikle maksimal styrke - men ikke for å bygge muskelmasse. Tilrettelegging av treningen bør derfor skje ut fra ditt utgangspunkt. På denne siden finner du det styrketreningsprogrammet som passer for deg og dine ambisjoner. Trenger du tips til gode øvelser på overkropp?


Vi har satt sammen seks øvelser med fokus på rygg, bryst, skuldre og overarmer. Spinning er veldig bra for kretsløpet. Derfor er spinning med på å øke kondisjonen.


Du kan også la deg inspirere av vårt spinning- treningsprogram. Søvnmengde og -kvalitet har direkte effekt på din prestasjonsevne i trening og konkurranse. Et variert og godt kosthold med hyppig næringsinntak gir gode forutsetninger for optimal restitusjon og adaptasjon til trening. Mental trening har også prestasjonsfremmende potensiale.


I tillegg bør du nok trene litt mindre framside, spesielt om den er overutviklet. Det finnes selvsagt flere måter å gjøre det på, men et forslag er å trene bein ganger i uken med ekstra fokus på rumpe. Løpetrening - Faglig oppbygde og nivåtilpassede treningsprogram for alle distanser og alle nivåer. Online oppfølging fra egen Personlig Trener.


Bli strammere med styrketrening 5. Personer som lykkes og presterer godt i triathlon gjør to ting veldig bra: For det første, så forstår de at trening av høy kvalitet gir best resultater.

For det andre, så er de 1 dedikerte ovenfor sitt treningsprogram til triathlon. Treningen du bør gjøre før frokost 8. I denne guiden finner du svar på alt du trenger å vite for å komme i gang, alt fra kost og treningsprogram , beskrivelse på hvordan du utfører øvelser, mm. Det lanseres stadig nye treningsprogram , dietter og kosttilskudd som skal gjøre veien kort til en sterk og veltrent kropp.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg