onsdag 14. august 2019

Marengskake

Himmelsk marengskake består av en myk kakebunn som dekkes med en helt utrolig god sjokoladekrem. Oppå der har man et tykt lag luftig pisket krem. Den øverste kakebunnen består av en marengsbunn som er laget med brunt sukker. Peanøtter og hakket sjokolade til pynt passer perfekt til resten!


Her har du en supersuperdeilig og svært så sommerlig dessertkake!

Kaken består av en tykk, hvit marengsbunn som dekkes med en vidunderlig god gul krem, søt pisket krem og massevis av jordbær, blåbær, kiwi og høvlet mørk sjokolade. NYDELIG, NYDELIG, NYDELIG! Ha i eddik mens du visper.


Bland sukker, maisenna og vaniljesukker, og tilsett det litt etter litt i eggehvitene mens du fortsatt visper. Toppet med eggekrem og friske bær blir dette en suksess i hvert selskap. Pavlova er en enkel og lekker festkake.


Oppskrift på en herlig marengskake i langpanne.

Kaken er perfekt å servere når du får mange gjester og den smaker i tillegg himmelsk. Selve kaken tar ikke lang tid å lage, men sett av tid til steking og avkjøling før servering. En fyldig og smakfull festkake det nesten er umulig å ikke ta et stykke til av. Velkommen til krem-dott-no!


Mitt navn er Elin Vatnar Nilsen. Jeg er utdannet konditor og har drevet krem. På denne siden finner du basisoppskrifter, enkle dekoreringstips og masse gode oppskrifter på kaker, desserter, is og konfekt. Gled deg til å smake den nydelige kombinasjonen av marengs, sjokoladekrem, og salte, sprø peanøtter. Derfor lagde eg en enda større marengskake i ekte stil med både sukker, fløyte og vaniljekrem.


Dette er virkelig en festkake uten like. Eg kunne absolutt hatt en felles bunn og brukt melkefri topping, men mange har etterspurt en sukkerfri variant av marengskake og det tenkte eg dere skulle få! Viktig å huske folkens! Hemmeligheten er bruk av vaniljekrempulver som vendes inn i marengsen.


Vaniljekrempulveret gir ikke bare veldig god vaniljesmak. Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her.

Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Fin oppskrift, men jeg påpeker skrivefeil med stor bokstav her: Visp eggehvitene stive. Tilsett sukker-en sKje omgangen.


Det skal bli så stiVt at man kan holde bollen opp ned uten at NOE av røren faller ut. Marengs er godt det! Turids marengskake : En garantert suksess på kake- eller dessertbordet.


Det er denne kaken som blir først oppspist! Ikke fordi den er liten, men fordi alle liker den. Kle bunnen med bakepapir. Og det ble det da vi på St. Hansaften feiret mafiaens siste tilskud da barnebarnet mitt Philip ble døpt.


Den øverst kakebunnen består av en marengsbunn som er laget med brunt sukker.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg