fredag 16. august 2019

Pynte langpanne sjokoladekake

Denne kaken smaker fantastisk! Har en fløyelsmyk kjerne som kan minne om en deilig og stor sjokoladefondant. Få oppskriften her. Den perfekte sjokoladekaken. Se oppskriften her.


Brownieskaken med nutella. Sjokoladekake i langpanne : Sjokoladekake er noe de fleste liker og den passer derfor utmerket til alle store og små anledninger. Saftig og go samtidig som den er utrolig enkel å lage!


Er det litt vanskelig å sprøyte sjokoladeglasuren – husk at øvelse gjør mester – og smør den heller på kaka og pynt med kakepynt om det skulle bli for vanskelig. Saftig sjokoladekake (i langpanne ) Trå til side folkens, her kommer den ultimate bursdag sjokoladekaken. Dette er kaken som er fantastisk samme dagen du baker den, men når du står opp dagen etterpå (og tar et stykke til frokost kaffen) så smaker den enda bedre.


Jeg har tenkt å røpe konseptet og tittelen på boken i morgen, så følg med da hvis du er nysgjerrig. MMF) krever ingen konditorferdigheter - er bare øvelse-som-gjør-mester som gjelder her. Skal prøve å vise dette trinn-for-trinn etter forespørsel. Har slått sammen flere bilder så det skal bli litt mer oversiktlig. Smør en liten langpanne , ca.


Kle så pannen med et bakepapir. Hell røren over i pannen. Sjekk med en trepinne om kaken er ferdig. Stikk pinnen i midten av kaken, hvis det ikke fester seg noe til pinnen er kaken ferdig.


Avkjøl kaken på rist. Kle en stor langpanne (min er 40×cm) med bakepapir og hell røren oppi. Du sjekker om kaken er gjennomstekt ved å stikke en fyrstikk midt i kaken.


Er fyrstikken fortsatt ren når du tar den opp, er kaken gjennomstekt. Langpanne sjokoladekake med glasur, non-stop og seigemenn er en klassisk barnebursdagskake. Barna kan være med å pynte kaken selv.


Oppskriften passer til en langpanne. Silviakaka er en svensk klassiker, som opprinnelig lages som rund formkake, men den er også veldig populær som langpanne. Kaken er saftig og myk, og dekkes med en kjempegod gul krem. Det mest vanlige er å drysse kaken med kokos, men det blir også lekkert å pynte kaken med fargerikt kakestrøssel som jeg har brukt her.


Smarte løsninger som gjør hverdagen enkel og morsom både på kontoret og hjemme. Dette er kanskje den mest populære kaken til barnebursdager og skoleavslutninger. Vår saftige sjokoladekake i langpanne kan fint lages dagen i forveien, og smaker ofte bedre etter en natt i kjøleskapet, når alle. Leter du etter oppskrifter på saftige sjokoladekaker?


Vi deler våre aller beste kakeoppskrifter med deg. La deg inspirere her. Vi har en pappa med cøliaki og ei med glutenintoleranse og når vi lager sjokoladekake bruker vi TORO Langpanne – som er ett fryktelig enkelt alternativ for de aller fleste. Eldstemann har en venn i klassen som har cøliaki og da brukes det TORO Langpanne av alle som har bursdagsselskap. Langpannesjokoladekake med grønn gressmatte laget av kokos, lakrislisser til mål og seigmenn som spillere.


Garantert suksess i ethvert bursdagsselskap, eller kanskje for å feire kampseieren? Dette er min favorittoppskrift på langpanne - sjokoladekake , og oppskriften har jeg stjålet av moren min. Hun laget denne kaken (og lager den fortsatt) til bursdagene våre. Jeg tuller ikke når jeg sier at jeg kunne spist hele kaken alene:) den er også perfekt til å fryse ned så kan du enkelt tine den opp igjen når du har lyst på et stykke.


Pynte langpanne sjokoladekake

Julepyntet sjokoladekake. Her har du et eksempel på en festgla julepyntet sjokoladekake til kakebordet som barna kan hjelpe til med å pynte. Den kan toppes med alt fra smarties til marshmallows, nøtter, friske bær, diverse smågodt, etc. Slipp kreativiteten løs! Det er nesten like gøy å pynte denne som juletreet i stua.


Ved å lage den som en langpannekake rekker den til mange mennesker og passer perfekt til anledninger som barnebursdager, dugnader og foreldremøter. Wenches sjokoladekake i langpanne er laget med en deilig sjokoladeglasur av smørkrem, som her pyntes med kokos, men man kan også bruke Seigmenn eller Non Stop for et litt yngre publikum. Til pynt er det ekstra effektfullt med noe fargerikt til en mørk sjokoladekake.


Pynte langpanne sjokoladekake

Dessuten er det jo halve moroa å pynte kaken! Friske bær, Non Stop, kakestrøssel, gelétopper eller annet fargerikt godteri er populært. Og er det en påskekake, kan den kanskje pyntes med fargede, små sjokoladeegg? Hvordan du ønsker å pynte en kake, avhenger selvfølgelig både av anledning, tid og evner, samt eventuelle matallergier hos dem som skal spise den.


I denne artikkelen vil du dermed finne forslag til kakepynt for de fleste anledninger, og innen en rekke nivåer av håndlag med små matdetaljer. En langpannekake er perfekt når du skal servere kake til mange, enten det er skoleavslutning, dugnad eller foreldremøte. Den blir ikke så høy, men den er fantastisk god.


En kake du garantert vil bake igjen!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg