torsdag 1. august 2019

Guttenavn på h

Dersom du har noen andre guttenavn - send dem gjerne inn så legger vi de til i databasen. Guttenavn - norskenavn. Her er et utvalg av guttenavn som er brukt av eller færre i Norge. Vi gjør oppmerksom på at det ikke er sikkert at alle navnene i listen vil godkjennes til bruk på små barn. Store norske leksikon er et gratis og komplett oppslagsverk skrevet av fagfolk på bokmål og nynorsk.


Navnet havnet på 11. For info som ikke er relatert til kryssor så kan du slå opp guttenavn i ordboka. Leter du etter sjeldne guttenavn ? Da har du kommet til riktig sted! På denne siden har vi listet opp en rekke sjeldne og spesielle guttenavn.


Mens vi har tenkt på navn til lillebror i magen kom vi på at alle vi andre har navn som ender på -a. Både jeg, mannen og storesøster. Vi tenkte at det kanskje kunne vært morsomt om vi fant et navn vi likte til lillebror også som ender på -a.


Guttenavn på h

Utfordringer er jo bare at vi ikke kommer på så mange G. Har bestemt jentenavn, som er Annelea( h ). Litt usikker på h bruken enda, tror jeg sløyfer den. Men er nyskjerrig på guttenavn som vil passe til? CSS-filen ble ikke lasted ned korrekt, skjermleseren støtter ikke CSS, eller din versjon av Internet Explorer er for gammel for dette nettstedet. Her får du inspirasjon til navnevalget til din baby.


Du kan velge om du vil søke i Alle kategorier eller du kan velge ett eller flere søkeområder fra menyen under. Stum h Noen navn har varianter med (stum) h og uten h. Disse uttales likt: Eksempler: Tom – Thom, Tomas – Thomas, Tor – Thor. Dobbeltnavn Mange nordmenn har dobbeltnavn. Noen skriver dobbeltnavnet sitt med bindestrek, men de fleste uten. Vanligvis kommer det korteste navnet først.


Du kan klikke deg gjennom ulike navn for å finne det perfekte navnet til det lille barnet ditt. Nytt svensk elg-TV. SVTs nye sending om elg på vandring vil vare fra 15. Den stora älgvandringen i fjor hadde tre millioner seere.


NTB er landets største leverandør av innholdstjenester i tekst, bilder, video og grafikk til norske medier. Unike guttenavn , sjeldne guttenavn , uvanlige guttenavn og spesielle guttenavn som færre enn fire eller ingen i Norge heter. Hundrevis av uvanlige guttenavn.


Vil heller ikke ha navn som er så populære at annahver unge i fx barnehagen har samma navnet, så langt det er mulg. Plasseres på h -avis på nett i stort format, noe som gir god oppmerksomhet. Produseres av Haugesunds Avis om ønskelig (Produksjonstillegg tilkommer) Fungerer som inngang til stillingen i vår base. Sv: Korte fine guttenavn. Trym tenkte jeg på også, men sønnen til ei venninne heter det.


Liste over norske kvinnenavn inneholdende fornavn som forekommer flere enn 2ganger i Norge. Jenny Skavlan gav datteren navnet Åse. Sammen med Bjørg og Gudrun blir det navnene dine barnebarn vil få. Har selv en liten Sebastian, og hadde problemer med å se for meg en voksen mann som het Sebastian - men etter å ha sett SHARK på tvså går det bra !

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg