torsdag 8. august 2019

Privat ultralyd molde

I molde er det en privat gynekolog på Kvam legesenter. Han er fastlege men tar også inn gynekologiske pasienter. Jeg fikk veldig rakskt time der. Når du ringer så forklarer du dama at du vil ha gynekologisk undersøkelse så får du time. Når lyden passerer forskjellige vev i kroppen, blir noko av lyden reflektert tilbake som ekko.


Ultralydapparatet sender lydbølger inn i kroppen. Denne lyden vert fanga opp av eit lydhovud og lydbølgene omdanna til bilete i ultralydmaskinen. Har i tillegg noen faste vakter og et vikariat.


Problemet er at det er så uberegnelig. Blir så sliten av det. Har prøvd å jobbe så mye je. Skjema til fornying førerkort finn en under lenken til Statens vegvesen her på hjemmesiden ved å trykke på Mer. Da kan en skrive den ut og fylle inn før en kommer til legetimen.


Privat ultralyd i Molde eller. Oh, det visste jeg ikke. Men det er ingen klinikk, det er bare vedkommende som driver privat. Hun tilbyr også 3D- ultralyd.


Fram Ekspress og alle andre bussar går innom busslomma ved sjukehuset i Volda og i Ålesund. Unntak: Flybussen i Ålesund stoppar berre ved busslomme oppe ved hovudvegen. Fly Molde lufthavn, Årø ligg om lag km frå Molde sjukehus.


Jeg ble så skuffet da jeg skulle bestille en privat legitime til ul også var privat sykehuset nedlagt. Våre gynekologer gjennomfører en innvendig ultralyd rutinemessig ved alle gynekologiske undersøkelser. Vi er en tverrfaglig helseklinikk bestående av kiropraktorer, fysioterapeuter og massør.


Klinikken ligger sentralt plassert i Molde sentrum, nært rutebilstasjon, parkeringstunnel og kai. Vi har egen kundeparkering ved siden av inngangen. Vi har også avdelinger i Vestnes og Elnesvågen sentrum.


Vi har kort venteti og er lett tilgjengelige. Klikk deg inn for å se våre priser og behandlinger. Min kliniske hverdag er i stor grad forandret etter at jeg tok i bruk diagnostisk ultralyd. Det er en bratt læringskurve og krever at man VIL bli go men med god undervisning gitt av dyktige veiledere fra UIPP går det lettere.


Daglig gjør jeg undersøkelser og støtter meg til ultralyd både for diagnostikk og oppfølging av pasienter. Man kan også oppdage arrvev, kalkdannelser, blødninger, cyster med mer. Tone Årmot Jareld og Åse Roald Sandvik er leger og spesialister i fødselshjelp og kvinnesykdommer (gynekologi). De har lang erfaring med både utredning og behandling av kvinnesykdommer.


Aleris er Norges ledende private helseforetak med et landsdekkende tilbud av sykehus- og røntgentjenester. Virksomheten dekker de fleste medisinske fagområder - og vårt mål er å tilby helhetlige pasientforløp fra diagnostikk til behandling, både på vegne av det offentlige og til private pasienter.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg