mandag 26. august 2019

Barnevennlig mat

Hver uke gir vi deg to raske middagsalternativer som består av bare produkter. Flere spennende middager på under minutter. Se våre spennende oppskrifter her. Hva vil du lage idag?


Gå ned i vekt fort uten å sulte deg selv.

Søk etter barnevennlig mat på den nye KensaQ. Her finner du de mest barnevennlige oppskriftene og middagstipsene. Barna vil elske disse middagene! Tomatsuppe med pasta. Gratinert makaroni med kjøttdeig.


Denne hverdagsretten kan fort bli en favoritt hos de minste i familien. Smaken er mil og grønnsakene er lurt inn. Vanlige hverdager er det vi har flest av, og ett av de store, hverdagslige spørsmålene er hva man skal finne på til middag.

En halvtimes tid er det de fleste har satt av til å tilberede et næringsrikt og samlende måltid for familien. Denne suppen tror vi kan bli en favoritt særlig blant barnefamiliene. Fiskebollesuppe er enkel og rask å lage, er full av smak og du kan fint variere den fra å være mild og rund for de små, til å bli ganske så sterk for de litt eldre. Pappa fant til og med på å farge fiskebollesausen grønn med konditorfarge – bare for å få litt forandring.


Ukemeny en barnevennlig uke er altså mitt lille bidrag til å (forhåpentligvis) unngå grønne fiskeboller i flere hjem. Håper dere alle får en fin uke! Barnevennlig ukemeny med middager for hele uken.


Bak bloggen Fru Timian står tobarnsmor og matentusiast Marit Røttingsnes Westlie som begeistret formidler ukomplisert, ujålete og god mat. Etter hektiske år som markedsfører i hovedstaden flyttet hun til Østfold og gjorde engasjementet for god og enkel mat til en livsstil. Fem forslag til gode og sunne matpakker. Stor sjekk av salt- og sukkerinnhold i en rekke matvarer. Nei, det er ikke det samme hvilken hamburger du velger.


Beste barnevennlige restauranter i Bergen, Norge: Se anmeldelser fra reisende og bilder av spisesteder i Bergen, og søk etter pris, beliggenhet og mer på TripAdvisor. Barn har små magesekker, og samtidig et høyt behov for næringsstoffer. Det gjør at de bør få næringsrik mat servert jevnlig. Ikke alt er like lett å servere på farten, men vi har samlet noen gode forslag til enkle små måltider som er lette å servere små barn på vei fra A til B.

Det er ikke alltid like enkelt å planlegge hva du skal ta med deg og hvor mye. Jeg håper at du som bruker å være her på Foreldre. Må du innom butikken er det godt å vite hva du kan raske med deg sånn at du enkelt kan gå inn, handle og komme ut av butikken - med sunn og næringsrik mat til barna og resten av familien. Her får du våre seks beste tips til hvordan du kan velge smart på farta.


Det er i grunn litt pussig at ingen stiller spørsmålet Gir du barnet ditt riktig mat til ikke-veganske foreldre. Kyllingbiter, pølser, kjøttboller, fisk eller hva dere måtte ha. Har du ikke tid til å lage middag til mange etter jobb, sier du? Det trenger ikke ta lengre tid å lage mat til åtte enn til fire. Enkelte ting kan det lønne seg å gjøre klart dagen før, og så bare varme opp.


Andre retter er raske å lage, men egner seg dårlig for oppvarming. Oppskrifter til alle anledninger! Sunn - rask - familien - kos - gjester - tradisjon.


Kunnskap om kjøtt og egg, oppskrifter og tilberedning av mat finner du på matprat.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg