torsdag 29. august 2019

Min fast lege

Når du selv gjør et fastlegebytte på helsenorge. Kvitteringen lagres i meldinger i Min helse. Informasjonen på helsenorge. This site won’t let us show the description for this page.


Her finner du sikre, digitale tjenester du kan benytte for å. Liste uten fast lege : Kommunen kan opprette en liste uten.

Logg inn og bestill helsetrygdkortet på Min helse. Lær mer om fastlege , bytte av fastlege , egenandel ved fastlegebesøk og fastlegekontakt via helsenorge. Her kan du finne og bytte fastlege , og se hvem som er fastlegen din nå. Bytte fastlege - Min fastlege.


Etter hvert kan du benytte flere tjenester på vegne av dine barn og de som har gitt deg fullmakt. Bestill legetime, avbestill legetime, resept-fornyelse og andre henvendelser. Søk blant alle fastlegene her.


Mange personer er svært sjeldent syke og har ikke vært hos legen på mange år. Hvordan finne ut hvem som er din fastlege ?

Det er faktisk en del som ikke vet hvem fastlegen dems er til tross for at fastlegeordningen nå har eksistert i ganske mange år. Anbefalte fastleger. Norge, og få informasjon om hvilke tjenester disse tilbyr. Brukervurderinger, autorisasjon, kvalifikasjoner, kontaktinfo, ev.


Din neste fastlege finner du her. Det er mest sannsynlig at den legen du var til behandling hos sist i din hjemkommune, er den legen du har blitt tildelt som fastlege. I selvbetjeningsløsningen Min fastlege på Nav sine nettsider kan du finne mer informasjon om din fastlege.


For å logge deg på løsningen må du oppgi fødselsnummer, navn og postnummer på den adressen som er registrert i Folkeregisteret. Du har rett til å bytte fastlege inntil to ganger per kalenderår. Ta vare på din fastlege ! Dersom du har en fastlege som er dyktig og også populær hos andre pasienter så kan du oppleve problemer med å få få den fastlegen tilbake.


Under visse forutsetninger har du imidlertid krav på å få din gamle fastlege tilbake dersom du flytter fra kommunen og tilbake igjen innen år. Alle som står på fastlegen sin liste, har førsterett til å få time. Skal du finne eller bytte fastlege , se hvor mye du har betalt i egenandeler, eller bestille Europeisk helsetrygdkort? Da skal du til den offentlige helseportalen helsenorge. Persley som fastlege og få tilgang til time på dagen, videokonsultasjon og hjemmebesøk.


Fastlege - Bytt til dr. På Helsenorge kan du finne ut hvilken fastlege du har, se fastlegens adresse og telefonnummer, bytte fastlege , melde deg inn eller ut av ordningen, søke etter fastlege etter forskjellige kriterier, se hvor mange bytter som gjenstår og se hvem du har hatt som fastlege tidligere. Kommunene og legene inngikk avtaler som sikret pasientene en fast lege å forholde seg til.

For å kunne ha fastlege er det et vilkår at man er bosatt i riket. Du kan finne og bytte fastlege selv. Innbyggerne fikk anledning til å velge seg sin lege ved innføringen av ordningen. Legen har som hovedregel ingen mulighet til å nekte noen å stå på hans liste. Formålet med fastlegeordningen er å bedre kvaliteten i allmennlegetjenesten ved at alle som ønsker det, skal kunne få en fast allmennlege å forholde seg til.


De fleste som er bosatt i Norge har krav på fastlege.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg