fredag 9. august 2019

Oboy kake oppskrift

Gå ned i vekt fort uten å sulte deg selv. Se våre beste oppskrifter på nett. Velkommen til MENY. Si JA til stort utvalg. La våre oppskrifter inspirere deg!

Stek kaken nederst i ovnen ved 200°C i - min. Avkjøl kaken før den hvelves ut av formen. Smelt smøret til glasuren i en liten kjele. Ta kjelen av platen og rør i de øvrige ingrediensene. Synes du glasuren blir for tykk, kan den tynnes ut med litt melk.


Smør glasuren over den kalde kaken. Slik gjør du: Bland alle ingrediensene sammen og bland det sammen til en jevn røre.

Hell røren i en langpanne. Stekes på nederste rille i ovenen på 2grader i 20- min. Kjenn med en pinne om den er ferdig.


Om du ønsker en rund kake med fyll i midten, kan du fordele deigen i to kakeformer (cm). I så fall blir du nødt til å doble mengden glasur. Lag din egen personlige kokebok enten ved å legge denne oppskriften direkte inn fra aperitif.


Denne sjokoladekaken er perfekt til barnebursdager. God bunn og jobbe med og smaker kjempegodt. Her har jeg laget en Ninja Turtle kake med denne oppskriften og hjemmelaget lmf fondant. Oboy - kake har blitt en enormt stor hit her i huset, og for dere som ikke har prøvd det så er det bare å svinge seg i oboypulver, for denne kaka kommer til å falle i smak hos i fleste!


Ikke så sterk sjokoladesmak, den er superenkel å lage, og er utrolig saftig! Ingredienser til kaken. Denne viste jeg dere på snap og fikk MASSE spørsmål om kaken og oppskrift og det er KLART jeg deler.


Bakeblogger Gry Nordvik Karlsen fra Grys Kjøkkenskriverier står bak denne lekre oppskriften. Mange sjokoladekaker i dag er ganske sterke i smaken, som for eksempel brownies som har masse mørk sjokolade i seg.

Denne er derimot veldig mild og laget på lys sjokolade. Derfor passer den supert til både barn og voksne som er. Man kan være med uten å la det ta over hele livet. Var jeg deg, ville jeg absolutt fritt henne muligheten.


Jeg har bakt og samlet kakeoppskrifter hele livet. Alt er testet ut, bakt og smakt av meg. Det er en gave å f. Alle oppskriftene er garantert gode og enkle å få til. En bløtkake smaker like godt til 17.


Vår kake er bakt med norske egg, og det luftige sukkerbrødet er fylt med et syrlig jordbærsyltetøy, pisket krem, banan og valnøtter. Koppkake - Cake in a cup sjokolade. Oppskrift på en kjapp sjokoladekake som er stekt i kopp i mikroen, superenkel å lage når du er lysten på noe godt og ikke orker å bake noe avansert. Prøv å bland i en teskje pulverkaffe i melken for å få en mild kaffesmak i din koppkake. Freias Oboy - kake er best i test.


Vi har testet miks til fire sjokolade-langpannekaker. Vi bryr oss om ditt personvern. På selveste nasjonaldagen er det gøy å lage noe ekstra godt og staselig, som gjerne følger fargepaletten til flagg og pynt. Her finner du oppskrifter på festfine 17.


Bruk en ukokt spaghetti, en tannstikker e. Er den ferdig stekt så henger det ikke fast noe fra kaken når du tar den ut - og hvis det gjør det, så steker du den litt til. Her har vi samlet oppskrifter smakfulle kaker for enhver anledning. Rør ingrediensene sammen, sett kaken i en forvarmet ovn og den er ferdig på minutter. Enklere blir det ikke.


Se flere deilige sjokoladekaker her.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg