mandag 12. august 2019

Styrketrening for nybegynnere

For nybegynnere , gi deg selv flere uker med lettere trening før du begynner med styrketrening av denne sorten. Du trenger kanskje en person som spotter deg på mange øvelser. Vanlige spørsmål om styrketrening. Basert på spørsmål tilsendt via e-post, facebook og forumet har jeg plukket ut noen av de vanligste spørsmålene fra nybegynnere.


Nybegynnere bør trene mellom to og fire ganger i uken. Har du ingen erfaring fra styrketrening , men fremdeles har et ønske om å trene på egenhån bør du derfor begynne i apparater for så å gå videre til å prøve deg på frivektene når du føler deg komfortabel med bevegelsesmønstret dette krever.

Treningsprogram – uker styrketrening for nybegynnere. I motsetning til del av programmet vil du ikke behøve noen forberedelsesperiode. Her går du direkte over til del etter å ha fullført første del, men som alltid når man utfører nye øvelser kan det være lurt å starte med litt mer moderat intensitet den første uken.


Har du lyst å begynne med styrketrening men blir litt overveldet av alle de forskjellige øvelsene man kan ta og usikker på hva du burde begynne med. Her har vi satt opp et treningsprogram som vi anbefaler nybegynnere for å bygge et solid fundament for videre utvikling. Når du har vært i gang med styrketrening en 6-ukers tid kan du ha som en tommelfingerregel at styrke to ganger eller mer per uke gir deg fremgang, mens én gang i uken gir noe vedlikehold av form og styrke.


Disse begrepene er ofte brukt ved styrketrening : Repetisjon (Rep) Antall ganger du skal utføre øvelsen i en sammenhengende serie uten pause, for eksempel hvor mange armhevinger eller knebøy du skal ta i hver serie. Det er pause mellom hver serie.

En av de største fordelene med styrketrening i treningsapparater er at bevegelsene styres av treningsapparatet. Fordi de fleste treningsapparatene kun skal brukes på en måte, kan de være en fin inngang til styrketrening for en nybegynner. De fleste apparatene er enkle å forstå og dermed trenger du ikke lure på om du gjør øvelsen riktig. Lær mer om hvordan du som nybegynner kan trene styrke med kroppen som belastning eller med vekter, for å bli sterkere og mer motstandsdyktig mot skader.


Nettbutikken for deg som trener. Klær og utstyr til styrketrening. Levering over hele landet. Vi har gratis frakt over kr. Ny kolleksjon fra Reebok er ute nå.


Kjøp Reebok og Reebok Crossfit her! Opptil rabatt på treningsklær. Hundrevis av varer med gode tilbud. Få 1dagers åpent kjøp, og gratis bytte av varen. Finn alt du trenger av treningstøy, treningsutstyr, sunn smartmat og kosttilskudd.


Norway Shop, den offisielle butikken for gensere fra Dale. Kjøp fôr i metermål og se det store utvalget vi har til prosjektet ditt. Er du relativt utrent og uvant med regelmessig løpetrening, vil dette programmet ta deg opp til et nivå der du kan gå inn i våre ukentlige treningsprogrammer for mosjonister.

Styrketrening for nybegynnere - Bruk egenvekt til å trene hele kroppen! Her får du et flott treningsprogram for deg som er nybegynner eller som ønsker å komme i. Driver du med styrketrening over tid former kroppen seg, du blir bedre rustet for hverdagens krav, vekten holder seg lettere stabil og du får en flott holdning. Og dette er bare noen av de mange gevinstene og helsefordelene ved regelmessig styrketrening. I denne guiden får du starthjelp, tips til øvelser og et effektivt treningsprogram for.


Interessen for styrketrening er i stadig økning, og flere får opp øynene for helsefordelene noen økter med styrketrening kan gi. Hvorfor og hvordan? Så enkelt kommer du i gang med styrketrening - få svar på de vanligste spørsmålene! SATS er ikke ansvarlig for skader eller andre helsemessige konsekvenser som følge av informasjonen i disse treningsprogrammene.


Tips til nybegynnere på styrketrening : Ikke start for hardt. Litt er mye bedre enn ingenting. Sett realistiske mål. Livet må fortsatt gå opp. Start opp sammen med andre.


Det gjør det lettere å gjennomføre. Knebøy ved tannpuss. Doble steg i trappen. Fortsett selv om en uke ikke blir som planlagt. Her finner du en rekke styrkeøvelser, treningsprogrammer og tips, både for nybegynnere og de mer erfarne.


Du kan fortsette neste uke. De som kan en del om styrketrening fra før, vil nok stusse på at jeg lager et fullkropps-program som mangler flere baseløft.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg