mandag 19. august 2019

Pannekaker uten mel

Flat mage og pannekaker er kanskje ikke to ting du umiddelbart forbinder med hverandre. Du kan faktisk lage flotte, velsmakende pannekaker uten å gi avkall på den kroppen du drømmer om. Denne oppskriften uten mel og tilsatt sukker egner seg perfekt for deg som trener og vil spare på kaloriene, men gjerne vil ha noe godt. Pannekaker – uten mel og sukker. Glutenfri, sukkerfri.


Ha alle ingrediensene i en blender og kjør til pannekakerøren er jevn. La røren svelle i minutter. Stek så pannekakene i litt. Deilige og sunne melkefri pannekaker uten gluten er enkelt å få til. Slik bytter du ut melk og mel med glutenfrie og laktosefrie alternativer i pannekake oppskrifter.


Elsker du pannekaker , men vil unngå melk eller gluten? Det er ikke tilsatt mel i denne oppskriften, noe som gjør at pannekakene kan være litt løsere enn vanlige pannekaker. Topp med bacon, syltetøy, ost og skinke, eller hva du liker å ha best på pannekakene dine! Sevastianos har fått i oppgave denne uken å lage verdens beste vafler eller pannekaker.


Pannekaker uten mel

Leksen var selv å finne oppskriften, lage pannekakene og å rydde etter seg( yeah right….) Vi klikket oss inn på matstart. Siden er helt genialt lagt opp for små og store matelskere. Den viser hva du trenger og hvor mye du trenger etter hvor mange du skal. Ha mel og salt i en bolle. Visp sammen melk og egg og bland det gradvis inn i melet til røren er glatt og uten klumper.


Bland i smeltet smøret. Dekk til røren og la den stå og svelle i ca. Varm en teflonpanne på middels varme og smelt litt smør. Hell så mye røre i pannen at røren så vidt dekker bunnen.


Pannekaker uten mel

Se Whey-utvalget vårt her. Proteinpulver i mange utgaver. Like godt smaker det med varme pannekaker med sukker, is eller flamberte pannekaker til dessert. Denne varianten er litt annerledes fordi den er helt uten mel eller korn, med har mye god smak. Dette er en melkefri grunnoppskrift på pannekaker som vil falle i smak hos hele familien.


Bananpannekaker gir kroppen drivstoff til å klare dagen, og så smaker og metter de utrolig godt - helt uten bruk av mel og sukker. Sjekk hvordan du lager dem på bare fem minutter. Amerikanske pannekaker. Er det én oppskrift du bør lære deg utenat her i verden, er det denne. Den burde stå på livets pensum spør du meg.


Pannekaker uten mel

Med hånda på hjertet, dette er de beste pannekakene jeg har smakt. Og de er helt uten egg og melk. Advarsel: Avhengighetsskapende. Mettende grove pannekaker med banan. Når du bruker grovt mel eller havregryn istedenfor fint mel så for kroppen din tilført mye fiber, masse vitaminer og mineraler, proteiner, sunne karbohydrater og litt fett.


Her har jeg også brukt banan som en av hovedingrediensene. Jeg snakker av erfaring. Bruker denne oppskriften når jeg lager glutenfrie pannekaker , og det funker fantastisk :) Bytter kun ut hvetemel med glutenfritt mel men beholder resten, og folk kjenner ikke forskjell på smak. De kan varieres i det uendelige og kan gjerne lages med litt grovt mel.


Blir man lei av å steke én og én i stekepannen, kan man enkelt og greit helle hele røren i langpannen og lage en ovnspannekake.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg