onsdag 14. august 2019

Ovnsbakt laks med grønnsaker

Prøv deg på en lakseburger neste gang du setter på grillen. Vi har oppskriften. Finn Ovnsbakt Laks Med Grønnsaker. ZapMeta Tilbyr Oversikt fra Søkemotorer. Oppskrift på en form med grønnsaker og laks i ovn.


Ovnsbakt laks med grønnsaker

Lakseformen gjør seg selv i stekeovnen, mens du gjør andre ting. Dette er en gjenoppskrift som er laget for å bruke opp mest mulig av maten og unngå å kaste mat. Skjær laksen i porsjonsstykker på ca 1g og legg den i en ildfast form.


Rens og finhakk hvitløken. Bland olje med limesaft og hvitløk slik at det blir en marinade. Pensle fisken med marinaden og fordel limeskall, kajennepepper og salt over laksebitene.


La det stå og trekke ca. Skjær rødløk i båter, paprika i biter og purre, gulrot og squash i skiver. Bland olivenolje, timian, oregano og grønnsaker i en bolle, og ha blandingen over i en ildfast form. Drypp et par spiseskjeer vann over grønnsakene og legg laksestykkene over. Dryss over salt og pepper, og dekk formen med.


Kvardagen er i gang og middagane skal på bordet etter en lang dag på jobb. Da er det heilt topp med såkalte kvardagsmiddager som både er raske, enkle, næringsrike og mettande. Bakt laksefilet med grønnsaker En alt-i-ett-form i ovnen er lettvint middag. Deilige grønnsaker , noen fiskestykker, tilsett litt sitronsaft og krydre med pesto, og vips - en herlig middag som du kan servere fullkornspasta eller kokte poteter til. Ovnsbakt laks med limesmør og grillede grønnsaker Sommerfavoritt!


Tidsbruk, antall porsjoner og delingsmuligheter. Laks bakt i ovn er enkel hverdagsmiddag - og de fleste liker det. Du kan variere tilbehøret med potet, pasta eller godt brød.


Kilde: Eksportutvalget for fisk. Denne retten er superlett å lage, forteller matblogger og kostholdsveileder Ida Nyborg. Nyborg står bak bloggen All den rare maten, og ble plutselig veldig lei en dag hun og kjæresten skulle spise laks til middag. Det er utrulig enkelt og krever få ingredienser, men det er så godt!


Når alt berre kan settes i ovnen og middagen lager seg sjølv, så er det også midt i blinken i en hektisk kvardag. Baker du fisken i stekeovnen kan du raskt tilberede mat til mange, med et flott resultat. En sunn og smakfull familiemiddag med laks.


En oppskrift på ovnsbakt laksefilet med fløte, brokkoli, poteter og cherrytomater. Laks med mandeldekke og ovnsbakte grønnsaker. Velg tilbehør som ikke tar lang ti da går matlagingen unna i en fei. En lettvint og smakfull rett,.


Ovnsbakt laks med grønnsaker

Fiskegrateng med laks. En litt annerledes grateng, med rød fisk, grønnsaker og uten makaroni. Blodtrykksvennlig ovnsbakt laks med høstens grønnsaker og grønnkålsaus. Wenche og helsefaglig rådgiver i LHL, Erik Arnesen, tok for seg mat som kan bidra til å senke høyt blodtrykk.


Denne enkle retten med laks og ovnsbakte grønnsaker passer perfekt til en travel hverdag. Putt grønnsakene i ovnen mens du dekker på og steker fisken. Et stort pluss for familier er at laksen ofte er barnas favoritt.


Med sin milde smak og fine farge, er den lett å like for alle. Det er heller ingen grunn til å gå lei, for mulighetene er mange. Det bør disse gode oppskriftene være et bevis på. Stort enklere enn dette blir det ikke!


Laks i ovn med grønnsaker i appelsinsaus. Ovnsbakte middagsretter er noe av det enkleste du kan lage. Varier grønnsaker etter ønske og server med kokte poteter.


Enkelt og utrolig smaksrikt, og ikke minst veldig sunt.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg