fredag 30. august 2019

Canesten graviditet

Fri frakt på kjøp over 4kr, og levert på døren. Bestill fra Vitusapotek på nett. Her kan du bestille klargjøring. Finn informasjon om din resept her! Spesialkompetanse innen hudpleie.


Din beste rådgiver på hud.

Få konkurranser, tilbud og råd. Registrer deg i dag! Lei av lang kø på apoteket? Spar tid ved å handle enkelt og diskret på nett. Kvalme kan forekomme f. Rask leveranse og stort utvalg.


Det er begrenset informasjon om behandling med klotrimazol hos gravide. Dyrestudier har imidlertid ikke vist noen skadelige effekter på avkommet.

Initial infeksjon, gjentatte infeksjoner i løpet av to måneder, eller infeksjon med allmenne symptomer som mage- eller ryggsmerter skal vurderes av lege. Hver gang jeg er gravid så begynner graviditeten med en soppinfeksjon. Ved siste graviditet brukte jeg canesten (vaginaltabletter og krem) og ved de to tidligere pevaryl (vaginaltabletter og krem). Det virker som jeg reagerer litt på canesten , og blør (rosa utflod i flere dager) ved bruk av vaginaltablettene. Kan dette være skadelig for.


Hvis du er gravi er det helt naturlig at den hormonelle balansen forandres og påvirker kroppen. Det er økt risiko for å få soppinfeksjon nettopp under graviditet. Det skyldes hormonforandringen i kroppen.


Symptomer på soppinfeksjon kan være kløe, en brennende fornemmelse og gulhvit utflod. Vaginaltabletten føres inn i skjeden som engangsdose om kvelden. Applikator medfølger. Det finns begränsad mängd data från behandling av klotrimazol hos gravida. Djurstudier har dock inte visat på några skadliga effekter för avkomman.


Samtidig angir den samme kilden at ekonazol og klotrimazol er kompatibelt med graviditet (3a, 3b). Informasjonen er således noe motstridende. Ved søk i PubMed er det ikke funnet nye studier som belyser dette.


Vi i Boots Norge bruker informasjonskapsler (cookies) for å lagre dine preferanser og lage en bedre brukeropplevelse for deg. Dessuten bidrar legemiddelet til at den ubehagelige betente hudreaksjonen går over.

En tråd i 'Svangerskap og fødsel' startet av Issa8. Har vært å kjøpt meg canesten ,. Dersom du er gravid og mistenker at du har fått en soppinfeksjon vil jeg allikevel anbefale å oppsøke et apotek eller lege for å få gode råd og veiledning før du starter på en behandling, sier hun. Indholdsstoffet clotrimazol kan ødelægge latexmateriale, fx i kondomer og pessarer.


Bør ikke anvendes til postmenopausale kvinder før andre sygdomme som chlamydia og cancer er udelukket. Indeholder hjælpestoffer, der kan mindske den beskyttende effekt af kondom og pessar. Bør ikke anvendes som monoterapi til behandling af svampeinfektioner i hårbun skæg og negle, da disse svampeinfektioner oftest kræver systemisk behandling.


Canesten og graviditet , må jeg kontakte lege?

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg