fredag 26. juli 2019

Hvordan takle kjærlighetssorg

Det finnes mange gode råd og myter om hvordan man raskest mulig kommer seg over kjærlighetssorg. Hva mener egentlig forskerne? Det er store forskjeller fra person til person når det gjelder hvor lang tid det tar å bli ferdig med en kjærlighetssorg. Du bør ta godt vare på deg selv, sier Mai-Britt Guldin. Kjærlighetssorg er forferdelig vondt.


Hvordan kan man takle det? Finn ut på Elitesingles hvordan du kan komme over ditt samlivsbrudd. Vi skal likevel gi deg noen generelle råd for å takle kjærlighetssorgen best mulig og gå videre.


Et samlivsbrudd bidrar til noen svært vanlige konflikter og uenigheter. Et brudd kan også sette i gang en personlig krise og forårsake mye kjærlighetssorg og smerte. De beste tipsene til hvordan du kan takle livet, når drømmeprinsen ikke lenger vil ha deg. SVAR: Hei Følelser kan vi dessverre ikke bestemme over, og å bli kvitt sorgen kan derfor ta tid.


Det finnes nok ikke noen direkte tips for hvordan akkurat du kan komme raskere over han, men generell. Jeg er en 13år gammel jente som nettopp har gått igjennom et brudd men kjæresten ble veldig lei meg og vet ikke hvordan jeg skal takle det. Og dessverre vil mange oppleve akkurat dette. Jeg er mann, og har grått sammenhengende siden 22.


Her gjelder det å ikke gi seg hen til mismotet, men å tenke at man kommer gjennom det – all erfaring viser at kjærlighetssorg går over. Din egen innstilling påvirker også hvor dypt du vil synke, det handler om emosjonsregulering. Erkjenn at følelser kan man lære av, bruke og kontrollere. Ikke gi deg følelsene i vol som det heter. Noe av det vondeste det går an å oppleve, er kjærlighetssorg , og dessverre er det slik at de aller fleste må gjennom dette en eller flere ganger i løpet av livet.


Hvordan takle kjærlighetssorg

Det neste spørsmålet blir derfor hvordan du best takler denne sorgen. En ny studie fra Stanford University viser at det er særlig én ting som avgjør hvordan vi håndterer kjærlighetssorg. Heldigvis finnes det måter å gjøre det litt mindre vondt på.


Ved kjærlighetssorg er altså det første du må gjøre å ta tak i selvfølelsen din! Nå har det gått mnd snart. De første mnd byttet vi på noe hjemme pga et felles barn.


Jeg flyttet inn i egen leilighet i juni, så dette føles fortsatt uvant. Dager flest går det greit, men med engang jeg er alene uten folk rundt meg blir jeg så grusomt ensom! Vil ikke ha han tilb.


Det vil ta mye lenger tid å komme over hjertesorgen. Det er heller ikke bra hvis du gruer deg til å dra på jobb. Et annet problem kan være at du blir fristet til å følge med på hva eksen din gjør hele tiden.


Hvordan takle kjærlighetssorg

Kanskje du kan få noen gode råd her? Det er få ting som er så vondt som kjærlighetssorg. I min nye bok har jeg lansert fem bud om hvordan takle kjærlighetssorg. Men det finnes veier ut av sorgen. Riktig nok kan de være lengre og tyngre enn man liker å tro.


Det hadde vært så greit om sorgen gikk over raskt, og for noen blir sorgen så tung at de knapt ønsker å forholde seg til den. Her lærer du om hvordan sorg ofte opptrer, hva du trenger å vite om sorg, og hvordan den går over. Mennesket blir født med nesten milliarder nerveceller, og idet vi ser lyset for første gang starter en oppkobling på alt vi ser, hører, lukter og smaker, sier Dagfinn Moe til Ekko på.


Hvordan takle kjærlighetssorg

Folk har det fryktelig vondt, og har kanskje aldri kjent slik smerte. Slike følelser er sunt, sier par- og familieterapeut Toril Hepsø.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg