tirsdag 9. juli 2019

Apollo reiser kreta

Apollo reiser kreta

Book fly og hotell med Apollo her! Se alle reiser til Rhodos. Oversikt over alle turer til Kreta. Syden og andre varme strøk. Se våre gode vinter tilbud og bestill billett her!


Søk etter apollo reiser kreta på den nye KensaQ. Med Apollo reiser du både trygt og komfortabelt til herlige reisemål over hele verden. Alt fra rimelige til fasjonable hoteller i verdens storbyer eller ved eksotiske strender. Selv om de fleste reiser hit for å sole seg og bade, er det mye annet å gjøre.


Bli med på en utflukt opp i fjellene til Lassithi-sletten hvor du kan beundre naturen og den dramatiske utsikten. Kreta er en øy som har det aller meste. Hotellen är utspridda över ön på både välkända turistorter och mer okända, genuina platser. Hvis du bestiller en reise på et tidspunkt når Ticket ikke har mulighet til å skrive ut din billett, forbeholder Ticket seg retten til å, innen timer (eller førstkommende virkedag), komme tilbake til deg med prisforhøyelse eller tilbud om tilbakebetaling. Prisgunstige pakkereiser slik du vil ha de - søk og sett sammen din egen reise med fly og hotell.


Apollo reiser kreta

Hos oss kan du velge mellom over 1reisemål og spennende utflukter – og 1hoteller for enhver smak! Viktig å vite om restplassene på denne siden. Du kan se hvilke reiser som snart er utsolgt, men du bør ikke vente for lenge med å bestille reisen. Ikke bruk mer penger enn nødvendig! Sammenlign tilbud og bestill.


Det må vel kalles en ekte helseferie! Konferanselokaler med plass til 1personer. Gode bussforbindelser til Chania by (ca. kilometer), ca.


Apollo reiser kreta

Lokaltrafikk og støy fra spillemaskiner kan oppleves som forstyrrende i noen få leiligheter. Les mer om Apollo Mondo Local-hotellene. Vil du stelle deg selv, kan du gjøre det i villa med eget basseng. Velg blant moderne badesteder og små, sjarmerende byer.


Vill du bo på ett Apollo Mondo Family Resorts med extra allt för hela familjen, men som är lite mindre än Mythos Beach, är Kipriotis Maris på Kos ett bra val. Dette er det vi kaller Restplasser. Noen ganger er de med spesifisert hotell, andre ganger er de uspesifiserte. Men, alle har det til felles at det ikke er så lenge igjen til avreise. I oversikten finner du restplasser fra TUI, Ving, Apollo , Solia med mer.


Apollo reiser kreta

De aller fleste reiser herfra med gode minner og et ønske om en snarlig retur. Her mødes du af smuk natur og fine strande med en rolig atmosfære. Ved havnen kan du spise godt på en af tavernerne med ægte kretensisk mad og siden gå en tur blandt de små butikker med forskellige varer.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg