mandag 8. juli 2019

Astma og allergi forbundet

Astma og allergi forbundet

Enkel og god forstøver til rimelig pris. Godt egnet for hjemmebruk og reise. Nå kan du bestille produkt fra Vitusapotek på nett. Stort utvalg med rask og enkel frakt!


Astma og allergi forbundet

Det kan være at du har en allergi. Etter en lang periode med temperaturer godt over det normale er vi allerede nå ved starten av pollenspredningen i sør og vest. Det varme været driver modningen av rakler fra or og hassel fremover, og allergikere som bor i disse områdene bør starte medisinering nå. NAAF jobber for å bremse den økende utviklingen av astma , allergi og overfølsomhetssykdommer, og for at de som har sykdommene skal kunne leve best mulig med dem.


NAAF er en interesseorganisasjon for alle som er opptatt av forebyggende helse. Astma - og Allergiforbundet ble grunnlagt 24. Her finder du gode råd og tips til hverdagen med astma , allergi , eksem og høfeber. Inneklima er viktig for vår helse, trivsel og produktivitet. Et dårlig inneklima kan bidra til sykdom og plager hos mange mennesker, men personer med astma , allergi og andre overfølsomhetssykdommer er spesielt sårbare og kan få betydelige økte helseplager i bygg med dårlig inneklima.


Astma og allergi forbundet

Vi har lokalforeninger landet over. Har du også allergi ? Hvis begge forældre har astma , er risikoen størst. Kontakt til allergifremkaldende dyr: Hvis man er arveligt disponeret for astma eller allergi , er der større risiko for at udvikle astma , hvis der er pelsdyr som fx kat, hun hamster eller lignende i hjemmet.


Som græs- og husstøvsallergiker er allergi en del af min hverdag året rundt. Før puberteten er det flere gutter enn jenter som har astma og allergi , men i voksen alder er det flere kvinner som er rammet. Hos barn er det en stor grad av samsykelighet mellom astma og allergiske sykdommer. Med unntak av yrkesrelatert astma og allergi er det per i dag ingen kjente tiltak som kan forebygge utvikling av astma og allergi.


Men det betyder på ingen måder, at vi forsvinder lokalt. Arvelige forhold: Astma og allergi forekommer hyppigt inden for samme familie. Med vores nye navn har vi også fået nye og reviderede vedtægter. Få styr på allergien med vores pollenservices.


Derfor er det vigtigt, at du får den behandling, som hjælper på dine symptomer. Det er umuligt fuldstændigt at undgå pollen. Ved allergi reagerer du over for stoffer, der normalt ikke volder problemer. Når din krop møder et allergen som fx pollen, bliver allergenet mødt af nogle celler, der hedder makrofager.


Astma og allergi forbundet

Det koster penge at være medlem, så man blandt andet kan stille spørgsmål til eksperter via e-mail. Forbundet udgiver pjecer m. Allergi er gjerne forbundet med vår og sommer, men for 700. Det viser en undersøkelse gjennomført av analysebyrået YouGov på vegne av Allergiguiden. Mange forveksler juleallergi med vinterforkjølelse, ettersom symptomene oppleves som svært like.


Ring og bliv klogere på din astma , allergi eller eksem! Alt om Rådgivningen. Webindholdsvisning.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg