tirsdag 30. juli 2019

Mensen under graviditet

Det er sikkert flere tråder om dette, men jeg lyktes ikke med å finne noen. Jeg er utrolig kvalm om dagen. Jeg går ikke på p-piller og er akkurat ferdig med en vanlig og kraftig menstruasjon slik jeg pleier.


Er det noen som har hatt n. Noen få jenter opplever en liten blødning selvom de er gravide. Denne er som regel mye mindre enn en vanlig mens og varer også kortere.

Mensen er i utgangspunktet en trygg periode, men det har skjedd at en jente har hatt eggløsning under mensen , men dette er svært skjeldent. Fikk negativ i uke ja. Er ikke uvanlig at en test blir falsk negativ.


Man bør alltid ta to tester om man mistenker graviditet i tilfelle den første viser falsk negativ. Ei venninne av mora mi gikk jo uker gravid. Magen ble heller ikke noe større.


Blødning under graviditet Blødning under graviditeten deles inn i tidlige blødninger fram til uke 1 og sene blødninger fra starten av uke 13. Det kan være mange ulike årsaker til blødninger. Har noen av dere hatt mensen mens dere var gravide?

Mensen kom to dager for tidlig, varte to dager og jeg er kjempekvalm og ufattelig trøtt. Menstruasjon, ofte bare kalt mens eller mensen , er en månedlig blødning fra livmoren hos jenter og kvinner i fruktbar alder som ikke er gravide. Menstruasjonen er en del av menstruasjonssyklusen, som er en fysiologisk syklus, det vil si et regelmessig gjentatt forløp i kroppen, som er styrt av kjønnshormoner. Startet med p-pillen Yasmin da. Hadde sex dagen før jeg fikk mensen.


Kan jeg allikevel være gravid? Har fått visse symptomer på graviditet , men kan jeg være gravid selv om jeg fikk mensen ? Kjæresten fikk utløsning under analsex, kan jeg være gravid? Hatt samleie, og måtte onanere han og han fingret meg til han fikk utløsning. Eggcellen og sædcellen smelter sammen i egglederens ampulle. Det befruktede egget transporteres deretter gjennom egglederen til livmorhulen, hvor det graver seg ned i livmorens slimhinne etter 6–døgn.


Det er ikke farlig å ha sex under menstruasjon. Gynekolog Mette Haase Moen, som er spesialist i fødselshjelp og kvinnesykdommer og overlege ved kvinneklinikken på St. Olavs Hospital, bekrefter det Peer Høvik sier, og legger til at det ikke er farlig - som kanskje mange kvinner tror - å ha sex under mensen. Hvis dere skjønner:-) Jeg driver og tester etter el, men testen slår ikke ut.


Har fast syklus, og el-testen slår alltid ut. Kjenner ingen tegn til mensen denne gangen. Så nå begynner jeg lure på om jeg kan.


Her finner du informasjon om graviditeten uke for uke, svangerskapskontrollene, vanlige plager og hva du bør passe på som gravid.

Hos de aller fleste kvinner vil sjansen for å bli gravid under mensen være mye mindre enn på andre tidspunkt av måneden. Jeg var på ultralyd nå på ons,hadde så mye brunt utflod. Ble livredså jeg fikk time til ultralyd. Har mistet ganger før dette,å da var det rødt blod. Sv: Menstruasjon under graviditet Jeg har hørt fra mange steder at man kan både ha mens liknende blødninger og mens smerter selv om man kan være gravid!


Jeg skulle hatt mensen i dag 5. Begynte å få murring i magen natt til tirsdag og i går fikk jeg skikkelige magesmerter (mer enn vanlig), men kjempe lite blødninger. Symptomer på graviditet kjenner du som regel ikke før i uke 4. I uke er mensen forsinket med én uke. Gravid uke til 5. I tilfeller, hvis du blør under graviditeten, bør du kontakte legen din umiddelbart. Til slutt husk at det er mange grunner til at en kvinne kan blø under graviditeten.


Heldigvis opplever de fleste kvinner ikke noen form for blødning under graviditeten. For de med stabil mens som kommer hver 28. Jeg prøver å fortelle han at det ikke er snakk om samme type blødning som me.


Endringer i utfloden er svært vanlige i løpet av en graviditet. Den normale forandringen i utflod under graviditeten skyldes at skjeden mottar høyere blodforsyning under graviditeten. Dette gir økt aktivitet i slimhinnen og økende slimproduksjon.


Men den kan komme før. Dessuten vokser cellene i slimhinnen og avstøtes i høyere grad.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg