mandag 22. juli 2019

Ingen mens ikke gravid

Rask og trygg leveranse. Billig, sikker og rask graviditetstest. Kjøp nå, test deg hjemme.


Det er også noen ganger hvor jeg er kvalm, kaster opp maten jeg så si nettopp har spist, selvom det med kasting er skjeldent, det er mer at jeg får opp mat i munnen. Men at man mister mensen og får det sjeldent har ikke vært noen plager for helsen min. Trodde det var smertestillende piller jeg tok som forsinker dem slik, men vet ikke ass! Ingen mensen , ikke gravid? Vanlig menstruasjon under graviditet?


Noen har kortere syklus, mens andre har lengre. Det kan være lurt å notere når menstruasjonen begynner, uansett om den er regelmessig eller uregelmessig. Hva kan være grunnen til at man ikke får mensen , når man ikke er gravid ? Uregelmessig mens eller at mensen forsvinner er vanlig og skjer hos cirka prosent av alle kvinner. Jeg har nesten daglig sex med min kjæreste, men vi har aldri brukt prevensjon.


Ingen mens ikke gravid

Jeg spiser normalt og har ikke noen andre problemer som jeg vet om. Jeg er en jente på år, min samboer og jeg har forsøkt å bli gravide siden april i år. Om du er gravid eller ikke , kan du finne ut ved å bruke en svangerskapstest av urin. Den får du kjøpt på apoteket. Hvis du er gravid og ønsker abort, må du gå til lege så fort som mulig.


Ellers må du bestille time til svangerskapskontroll på helsestasjonen eller hos legen, men det haster ikke før du er cirka tre måneder på vei. Kan man være gravid selv om man har mensen ? De fleste kvinner vil miste mensen helt dersom det har skjedd en befruktning. Noen gravide kan ha sparsomme blødninger fra skjeden de første 2-månedene.


Hvis man er gravid kan man ikke få en skikkelig mens , men man kan få en mensenlignende blødning som virker som om at man har en vanlig mens. Den kommer med til dagers mellomrom, men mellomrommene kan variere med noen dager fra gang til gang. Går det mer enn en uke, defineres det som at mensen har uteblitt. Er graviditet imidlertid utelukket, er det flere andre ganske vanlige årsaker til at menstruasjonen ikke kommer. Uteblitt menstruasjon er altså ikke uvanlig og kan ha en rekke årsaker.


Det finnes imidlertid enkelte symptomer du bør være på vakt for dersom du opplever uteblitt mens. En negativ graviditetstest betyr at testen ikke har påvist hCG i urinen din. Hvis du tester før datoen for forventet menstruasjon, kan du være gravid , men hCG-nivåene kan være for lave til at testen kan oppdage dem. Skjul at jeg er logget inn. Vet det er en gammmel trå men har samme problemet selv nå.


Er bare dager etter forventet mens , men har alltid mens når jeg forventer den, og graviditetstester(!!) er negative. Vanskelig å si om jeg har symptomer da magen min generell er rar fra tid til annen. Negativ test men ingen mensen Hei.


Håper det er noen som kan hjelpe meg her. Jeg har hatt eggløsning, men har enda ikke fått mensen , er på dag i første dag i siste mens. Hatt eggløsning i slutten av November også.


Testa negativt igår. Nei faktisk ikke , men hun er veldig høy og kraftig, så det kan jo godt være det hadde synes bedre hvis hun hadde vært mindre. Hun fornektet nok også det faktum at hun kunne være gravid , spesielt siden hun fikk mensen som normalt, og avskrev den bittelille bulen på magen som en bilring.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg