fredag 12. juli 2019

Tacopai oppskrift

Gå ned i vekt fort uten å sulte deg selv. Se våre beste oppskrifter på nett. Velkommen til MENY. Si JA til stort utvalg. La våre oppskrifter inspirere deg!

Oppskrift på enkel og rask pai med friskt og godt tilbehør. Supert å ta med ut på terrassen en sommerdag eller til å feire ukeslutt med familie og venner på fredagskvelden. La to favoritter, taco og pai, smelte sammen i den nydelige kombinasjon tacopai ! Nydelig som selvstendig rett, og super som et alternativ for de yngste på en festbuffet. Lag en tacopai når du er blitt lei av vanlig taco, skriver Tina Nordstrøm i boken Tinas oppskrifter for unge kokker. Det er lett som en plett!


Ikke elte deigen for lenge hvis paibunnen skal bli sprø og god.

Tips 2: Lag en porsjon tacokrydder, og oppbevar det som er til overs, på et glass med lokk. Bryt den vanlige tacorutinen, og server denne gode tacopaien! Smuldre sammen mel, salt, smør og bakepulver. Tilsett melken og elt deigen godt. Fordel og trykk deigen jevnt utover formen.


Brun kjøttdeig i en stekepanne. Bruk en rund ildfast paiform. Mot slutten av steketiden tilsetter du løken. Et godt alternativ til fredagstacoen.


Tacopai med kjøttdeig er en sikker vinner! Pakk den inn og legg den kjølig i ca. Serveres med frisk salat, hjemmelaget tacosaus. MELD DEG PÅ NYHETSBREVET OG FÅ OPPSKRIFTENE I MAILBOKSEN. Meksikansk tacopai Prøv en ny tacomiddag – hjemmelaget pai ekte tex-mex-smaker fra spisskummin,.


Da er denne oppkriften på lavkarbo tacopai midt i blinken!

Dette er en taco oppskrift av typen “ tacopai ” som er veldig god! Perfekt enten du har gjester eller bare vil kose deg en fredagskveld. Ved å bytte ut melet mot kikerter i paideigen, blir det færre karbohydrater og høyere proteininnhold. Bytt ut kjøttdeigen med en vegetariskdeig for en vegetarisk pai.


Vi har også mange andre meksikanskinspirerte oppskrifter du bør prøve. Tips: I en travel hverdag er det selvfølgelig mulig å kjøpe ferdig paibunn. Lag din egen personlige kokebok enten ved å legge denne oppskriften direkte inn fra aperitif. I en tacopai samler du alle de gode smakene fra taco og pai i én og samme form. Topp tacopaien med frisk rømme og salsa, og du har raskt en kandidat til den nye fredagsfavoritt eller helgemiddagen.


Eg tok meg rett og slett en dag fri fra både studier, blogg og alt-som-burde-gjerast igår. Godt og nødvendig innimellom #128578; Men idag er eg tilbake med en skikkelig god middagspai til dere: tacopai med grov bunn! Denne passer like godt kvardag som helg, men er fin å variere den tradisjonelle fredagstacoen med. Sunn - rask - familien - kos - gjester - tradisjon.


Kunnskap om kjøtt og egg, oppskrifter og tilberedning av mat finner du på matprat.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg