mandag 22. juli 2019

Helfo min side

Se våre reiser til Side her. Bestill din drømmeferie på ving. Her finner du tjenester som hjelper deg å følge opp din egen helse.


Etter hvert kan du benytte flere tjenester på vegne av dine barn og de som har gitt deg fullmakt. Når du som helseaktør har avtale med Helfo , får du direkte utbetalt den økonomiske stønaden pasienten har rett til. En avtale om direkte oppgjør er en personlig og gjensidig forpliktende avtale mellom deg og Helfo.

Helsenorge har kvalitetssikret informasjon om helse, sykdom og rettigheter, og digitale tjenester som bytt fastlege, e-resepter og kjernejournal. Helfo oppfordrer de som skal sende oss faktura, til å benytte elektronisk faktura: Adresse for elektronisk faktura. Elektronisk adresse er org. Merk fakturaen med vårt saksnummer dersom det er inngått avtale med Helfo.


Hvert familiemedlem må ha hvert sitt kort, og ifølge Helfo tar det cirka ti dager å få kortet tilsendt. Skal du på ferie til et annet nordisk lan skal du derimot ikke behøve å ha med eller vise frem kortet. Tidligere var det europeiske helsetrygdkortet ikke gyldig i Kroatia, men fra 12.


Her kan du finne og bytte fastlege, og se hvem som er fastlegen din nå.

Du kan teste innstillingene dine på denne siden. Hvis du ikke finner noen feil der, vil vi anbefale at du tar kontakt med banken din. De vil kunne hjelpe.


Alternativt kan du ta kontakt med brukerstøtten til ID-porten eller Veiledning helsenorge. Egenandeler for helsetjenester. Finn ut hvor mye du bør betale i egenandeler for behandling og andre helsetjenester. Endring av kontonummer for frikort-utbetalinger fra Helfo.


Helfo og NAV har et felles adresse- og kontonummerregister som benyttes for frikort-ordningene. Alle innbyggere som ifølge folkeregisteret er bosatt i en norsk kommune, har rett til en fastlege. Når fastlegen får ledig plass, trer byttet automatisk i kraft fra første dag i kommende måned. Helfo sender ut brev om dette til dem som har stått på venteliste.


Informasjonen på helsenorge. Det er ingen erstatning for undersøkelse eller behandling hos helsepersonell. Hvilke kombinasjoner BankID kan du bruke hos oss? Slik kontrollerer Helfo helseaktørene.


Helfos nyhetsbrev for helseaktører. Har du fått et brev fra Helfo om kontroll av dine krav?

Analyse- og kontrollrapporter. Det er HELFO (helseøkonomiforvaltningen) som eier tjenesten, men den presenteres gjennom helsenorge. Innlogging vil skje via ID-porten , og krever at brukeren har sertifikat fra Buypass eller Commfides e-ID. Her er noen skjermbilder som viser grensesnittet mot brukeren.


Helfo - lysaker, flaskebekk, plastfylling, rehab, krone, allmennpraksis, fasade porselensfasett, redd for tannlege, fagertann tannklinikk, porselenstann, akerbrygge. Det er ulike frister for innsending av søknader. Min side - Kredinor. Du må lese mer om fristene for det enkelte stønadsområde på helsenorge. Feilinnsending: Hvis du oppdager at du har gitt feil opplysninger etter at skjemaet er sendt inn, kan du fylle ut nytt skjema med tilleggsopplysninger.


Altinn - din digitale dialog med det offentlige.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg