mandag 15. juli 2019

Gravid massasje

Rask og trygg leveranse. Billig, sikker og rask graviditetstest. Kjøp nå, test deg hjemme.


Er det trygt med massasje når en er gravid ? Vi får ofte spørsmål om det er trygt å gå til en massør når en er gravid.

Svaret er ja, såfremt massøren er kjent med gravidmassasje og hva en skal ta hensyn til. Våre massører utfører alle typer massasje fra klassisk massasje til triggerpunkt massasje. Massasje kan være fantastisk for en som er gravid.


Og hva er vel tryggere enn å bli massert av en som er kurset i nettopp dette? Klassisk massasje er den mest vanlige formen for massasje , likevel utføres den veldig ulikt fra massør til massør. Forskjellene kan både ligge i hvilken skole man har gått på, og i hvilken grad lærerne var flinke på å korrigere massasjegrepene.


Jeg hadde massasje på rygg når jeg var gravid.

Bare sa i fra at jeg var gravid , og spurte om det var noen oljer som hun ikke kunne bruke. Hun jeg går til bruker kun natur produkter. Veldig greit å si i fra hvis det ikke syns.


Det finnes ingen forskning som sikkert kan bevise at massasje av gravide i første del av svangerskapet (første trimester) er skadelig eller gir økt risiko for spontanabort. Siden spontanabort likevel ikke er uvanlig i første trimester (uavhengig av massasje ), er det mange klinikker som ikke tilbyr gravidmassasje tidlig i svangerskapet. Vi tilpasser vår behandling slik at du finner en stilling som er behagelig for deg. Behandlingen kan utføres på ryggen, sideliggende eller sittende.


Stemmer det at gravide skal droppe feks fotmassasje? Håper ikke det, for det er det beste som finnes! Har også lest at man skal være forsiktig med massasje generelt, uten at jeg skjønner hvorfor. For den gravide har vi Spa pakker.


Begge pakkene har fokus på massasje av typiske problemområder som rygg, nakke, legger og føtter, samt en flash beauty ansiktsbehandling. Teknikken er i prinsipp den samme som ved klassisk massasje , men tilpasset en gravid kropp. Gravidmassasje er en behagelig og avslappende massasje som er tilpasset hver enkelt.


Den gravide ligger på siden og er godt støttet av puter. Colosseum Spa tilbyr massasje og behandlinger for gravide i Oslo.

Barn i magen og Snart mamma. Unn deg massasje når du er gravid. I løpet av et svangerskap går kroppen gjennom store fysiske forandringer. Kroppens tyngdepunkt forandres i takt med den voksende magen, de fleste går opp i vekt, får mer vann i kroppen og ligamenter myknes opp. Selv om dette skjer gradvis – og er helt vanlig – har det naturligvis en påvirkning på kroppen.


Jeg kan si så mye at det bare er tull. Det er noen oljer man ikke skal bruke og man skal ikke massere for dypt på enkelte punkter,men gravide kan fint ha massasje. Kroppen din gjør en kjempeflott jobb når du går gravid.


Du fortjener derfor litt massasje. Mammaklinikken har kvalifiserte naprapater som tilbyr klassisk massasje i Oslo sentrum. Lett massasje av mage, rygg og nakke med tummy rub stretch mark oil, som øker hudens elastisitet og inneholder omega og – som også øker hudens fuktighetsnivå og drøyer aldringsprossesen. Oljen virker beroligende på irritert og stresset hud – noe som er bra for deg og ditt barn. Deretter følger ”peeling” som fjerner døde hudceller og dampbehandling som får porene til å åpne seg slik at vi får ut fett og talg.


Når huden er renset fortsetter vi med kremer for å tilføre det huden har behov for og du får en avslappende og sirkulasjonsfremmende massasje av ansikt og nakke. Kanskje plages du med ødem i bena. Eller har behov for ekstra fokus på skulderområdet.


Gravid massasjen virker avslappende på kropp og sinn, og du vil føle deg uthvilt og klar for din nye rolle i livet. Nå som du er gravid er det ekstra viktig å ta vare på deg selv og barnet i magen.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg