mandag 29. juli 2019

Blir ikke kvitt sopp i underlivet

Sopp tåler vanligvis både lav og høy pH-verdi, så kjerringråd som yoghurt og eddik vil nok ikke kunne påvirke dette særlig. Jeg vil påpeke at det kan være lurt å gå til legen for å finne ut hva som kan være årsaken til plagene dine dersom soppkremen ikke tar symptomene, anbefaler hun. Soppen trives i fuktig miljø. Ikke la sæd bli værende i skjeden over natten) Husk også at trusene bør kokes, og bruk ikke truseinnlegg eller trange bukser. Pass på nok søvn og hvile, riktig kosthold og mosjon.


Hvordan bli kvitt sopp i underlivet ? Dersom du har fått infeksjonen, lurer du kanskje på hvordan du blir kvitt sopp i underlivet. Det er ikke for sent å følge disse gode rådene. Ofte går det over av seg selv – hvis ikke , finnes det et stort utvalg av vagitorier og salver, som finnes på apoteket.


Skal man bli helt kvitt sopp når du har hatt det i flere år slik du har så må du har tålmodighet. Tenk minst et halvt til ett år for å hindre tilbakefall. Symptomer på sopp i underlivet. Sopp i underlivet gir ofte symptomer som det er vanskelig å ignorere eller ikke legge merke til. Vanlige symptomer på sopp i underlivet er hvit utflod med samme konsistens som sur melk eller cottage cheese, kløe i underlivet , svie ved skjedeåpningen og hevelse i kjønnsleppene (kilde: 7).


Det er så vanlig at det alltid er tilstede i underlivet. Det er først når det blir for mye av det at vi kaller det en soppinfeksjon. Det er som oftest kvinner som merker sopp i underlivet , men menn kan også ha det selv om de ikke har mange symptomer på det. Har prøvd alt av behandlinger og kjerringråd. Blir psykisk sliten av dette her, og vil ikke gjøre noe annet enn å ligge hjemme.


Mitt siste råd fra legen var å ta tiden til hjelp, og la underlivet bygge opp normalfloraen selv. Jeg kan ikke gå rundt og klø og svi i underlivet mitt konstant, og skjønner ikke hvordan jeg skal holde ut. Den vanligste plagen ved sopp i underlivet er endret utflod fra skjeden. Du kan også kjenne kløe og sårhet. Bin truseinnlegg og tamponger kan også gi irritert hu derfor anbefales det ikke kontinuerlig bruk av dette.


Unngå å bruke andre stikkpiller eller kremer enn det legen har anbefalt. Ikke ha samleie hvis det gjør vondt. Les også: Vanlige årsaker til svie og kløe i underlivet. Visse typer sopp er mer resistente mot behandling via midler man kan få kjøpt på apoteket eller fluconazole, og derfor er det viktig at legen tar en prøve av utfloden hvis man ikke blir kvitt infeksjonen etter normal behandling. Jeg har fått sopp i underlivet.


Klør meg til blods. Lukter fremdeles etter behandling for sopp i underlivet , har jeg ikke sopp ? Som regel skyldes infeksjonen en oppblomstring av gjærsoppen, Candida albicans, som finnes naturlig i underlivet hos kvinner. Soppinfeksjon er en vanlig kvinneplage - slik blir du kvitt den! Oppblomstringen skjer gjerne når den naturlige bakteriefloraen i underlivet blir forstyrret, og soppen øker i mengde. Svært mange kvinner får sopp i underlivet i løpet av livet, men soppinfeksjoner på kjønnsorganet rammer sjeldent menn.


Har du oppdaget kviseliknende utvekster i underlivet , kan det trolig skyldes en infeksjon i huden med et virus som kalles humant papillomavirus (HPV). Hvis du blir smittet av et HPV-virus kan det gi kondylomer eller kjønnsvorter som det også kalles. De kan se forskjellige ut, enten som vorter eller flate kviseliknende utvekster sier Haug. Plaget, men melkesyrebakter iene har gjort at jeg er helt kvitt sopplagene.


Opplever du at det klør og svir i underlivet ? Da kan det være du har fått en soppinfeksjon. Mange ulike årsaker kan ligge til grunn for sopp , blant annet varme og fuktig badetøy, men det finnes heldigvis enkle og effektive egenbehandlingsråd.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg