tirsdag 2. juli 2019

Antall innbyggere i norge

Daglige spesialtilbud på hoteller. Døgnåpen live kundeservice. Alltid garanti om lavest pris! Bestill nå, betal senere og spar penger. Gratis avbestilling!


Antall innbyggere i norge

Fødselsoverskuddet er det samme som antall fødte minus antall døde. CSS-filen ble ikke lasted ned korrekt, skjermleseren støtter ikke CSS, eller din versjon av Internet Explorer er for gammel for dette nettstedet. Norges 1største tettsteder. Landet opprettholder en velferdsmodell på linje med de andre nordiske landene. Navnet kommer av det norrøne ordet fylki, avledet fra ordet folk.


Noen fylker hadde navn etter kongen som grunnla småriket, andre etter folket som bodde der, og atter andre etter landskapet det lå i. Kommunesammenslåingene ble gjennomført 1. Det er stor forskjell i innbyggertallet kommunene imellom. Antall og andel innvandrere har økt kraftig gjennom de siste tiårene. Det blir færre yrkesaktive per pensjonist. Flere bor i byer og tettsteder. I kommunereformen er det ventet at antall kommuner vil bli redusert med rundt 60.


Antall innbyggere i norge

Tallene i tabellen offentliggjøres av Statistisk sentralbyrå pr. Det er den største reduksjonen i kommunetallet siden Schei-komiteen var i arbeid etter 2. Kravet i kommuneloven er at kommunen har mer enn 5. Her er oversikten over alle byene. Det er uenighet om kommuneinndelingen både i norsk rikspolitikk og på lokalt plan i kommuner som vurderer sammenslåing. Hensynet til innbyggernes engasjement.


De utgjør 1prosent av befolkningen. Antallet store rovdyr er redusert på grunn av forfølgelse. Det finnes arter av sel og hval langs hele kysten. Antall sysselsatte knyttet til denne næringen sank imidlertid fra ca 232.


Antall innbyggere i norge

Tabell og figur viser antall innbyggere i de samme aldersgruppene. Moduler som sammenlikner og rangerer regionene etter de samme kjennemerkene finnes fra menyen nedenfor. By og folketetthet verdenskart.


Røde ringer betyr en by med innbyggere fra 50. Den gangen var det 3by- og herredskommuner. Vi selger også mange flere biler enn bittelille Island (204), men til gjengjeld har islendingene den største andelen av 1. Uten noen av særorganene, altså bare i politidistriktene, var politidekningen på 64.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg