tirsdag 2. juli 2019

Reise til disneyland paris

Bestill reisen allerede i dag. Spar opp til inkl. Garantert lave priser hos Viator. Bra priser, ingen reservasjonsgebyr. Med Ving kjøper du en praktisk pakke med fly og hotell, og når du er på plass kan du kjøpe inngangsbilletter til parken.


Reise til disneyland paris

RER linje A går direkte fra sentrum i Paris til stasjonen Marne-La-Vallée-Chessy, som er endestasjonen på linje A sørover fra Paris. Det er også mange parkeringsplasser tilgjengelig, mot. En reise til Paris er en perfekt reise for en langhelg, enten du reiser med venner, familie eller kjæreste. Flyturen tar heller ikke lang tid – på et par timer kan du være framme i byen som byr på rik historie, kultur for enhver smak, shopping for enhver lommebok og restauranter i verdensklasse.


Fylt av festligheter, spektakulære show, parader og muligheten til å hilse på Mikke Mus og vennene hans, gjør at dette er stedet hvor du får minner som varer i årevis. Barnevennlige hotell i Paris. Dersom du reiser til Paris med barn kan vi anbefale et av våre Citadines-hotell og Family Comfort-hotell.


Her bor du i komfortable leiligheter hvor du kan lage måltider, og der det er lett å trekke seg tilbake for et lite mellommåltid eller en blund dersom de små bena blir trøtte av å gå. Et godt alternativ er å benytte seg av toglinjen RER A. Du kan se flere detaljer nedenfor. Er du ute etter en romantisk ferie, skal du bestille en weekendtur til Paris ! Her nyter dere mat og vin i verdensklasse, fantastisk shopping på Champs-Élysées og romantiske promenadestrøk, alle dager året rundt.


Hos oss kombinerer dere fly og hotell, slik at Paris -turen blir akkurat som dere ønsker. En er nødt til å reise på sånne turer på barnas premisser. Og ta litt dagene som de kommer.


Reise til disneyland paris

Angående planlegging i forkant, så tenkte jeg mer i forhold til om noen hadde tips til om det i det hele tatt er et sted å reise til med 4-6-åringer. Paristips gir deg de heteste tipsene for din reise til Paris. Disney hotellene er kjempedyre! Nettsiden er en del av et større nettverk av reisesider fra Mita Media.


Les mer om hvordan vi håndterer din personlige informasjon her: General Data Protection Regulation (GDPR). Fly billig overalt og spar penger på flyreiser. Finn den beste løsningen! Etter en ganske tøff oppstartsfase har parken nå vokst seg stor og tiltrekker seg enormt med mennesker hver eneste dag så å si hele året.


Reise til disneyland paris

Når dere reiser til Paris med Solia bestemmer dere selv hvor lenge dere vil være borte. Vi tilbyr nemlig fleksible reiselengder, slik at dere kan reise så mange dager som passer for dere. Paris er ypperlig for en langweeken men byen kan også fylle flere uker med opplevelser. Flytiden er kort og tar kun drøye to timer. Reise med barn til Paris : Det aller beste tipset, er å ta dere god tid til å nyte gatelivet.


Dere opplever mye bare ved å rusle rundt, stoppe i en park, løpe etter duer, sette dere på en fortauscafé og suge inn stemningen. Jeg er ikke glad i fornøyelsesparker men greit å ha besøkt parken. Men gleden av å oppleve Paris på ny får meg til å glede meg til turen.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg