onsdag 3. juli 2019

Drammens sykehus

Vi har også en psykiatrisk sykehusavdeling ved Blakstad og fem distriktpsykiatriske sentre (DPS-er), tilbud innen barne- og ungdomspsykiatri samt tverrfaglig spesialisert rus- og avhengighetsbehandling. BRK-prosjektet ved Kongsberg sykehus. Da har vi rutiner for sånt, og iverksetter tiltak.


Vestre Viken HF skal bygge et nytt sykehus på Brakerøya i Drammen. Det blir dessverre ikke advokatvakt hos oss denne våren, vi har rett og slett ikke lokaler som egner seg akkurat nå.

Det er veldig trist å miste dette tilbudet, men sånn måtte det bli denne gangen. Det nye sykehuset er planlagt med 122. Du vil bli møtt av blide og hjelpsomme ansatte, som vil gjøre sitt ytterste for å hjelpe deg.


Best i klassen på hofteproteseoperasjon! Vi gjør oppmerksom på at sykehuset ikke kan ta ansvar for klær og andre personlige gjenstander du tar med deg til sykehusoppholdet. Vi anbefaler at du har minst mulig med deg og lar verdisaker ligge hjemme.


På sykehus er streng hygiene en viktig faktor for å kunne gi god behandling til våre pasienter. Flere lurte på hva den nye innretningen på ferjeleiet var: – Hatt lyst på en slik lenge De kommer med oppsperrede øyne den første uka etter studiestart: Kan jeg prate med deg?

Jeg vet ikke helt hva jeg skal gjøre. Hvis Buskerudbypakkefaller kan det skape veitrøbbel til det nye sykehuset som skal bygges på Brakerøya. Drammens nye sykehus blir blant det fremste i Norge på behandling av somatiske og psykiatriske pasienter.


Torsdag mars kom vedtaket fra styret i Helse Sør-Øst og det endelige klarsignalet. Mine sider er dine nye, personlige sider og erstatter Mappa mi. Du kan sjekke dine reserveringer og endre dem. Ikke legg ut informasjon om egen eller andres helse. Sykehuset svarer ikke på konkrete spørsmål om sykdommer eller helsetilstand på denne.


Aleris er Norges ledende private helseforetak med et landsdekkende tilbud av sykehus - og røntgentjenester. Virksomheten dekker de fleste medisinske fagområder - og vårt mål er å tilby helhetlige pasientforløp fra diagnostikk til behandling, både på vegne av det offentlige og til private pasienter. Det er styret i Helse Sør-Øst RHF som godkjenner om nytt Drammens-sykehus kan gå over i forprosjektfase.


Vi vil gjennom våre produkter og tjenester gjøre vårt ytterste for å bidra til å forenkle og berike din hverdag og gjennom det bedre din livskvalitet. Kommunen omfatter de rundt sju nederste kilometerne av Drammenselva og en tilsvarende strekning av Drammensfjordens sørbredd utenfor elvemunningen, i tillegg skogstrekninger på både sør- og nordsiden av elva (Drammensmarka). Dette er en viktig milepæl for befolkningen i Drammens -området, sier administrerende direktør Cathrine M. Det skal i tillegg etableres stråleterapi.


Lofthus i Helse Sør-Øst RHF. Det har vært en lang vei fram til denne beslutningen og det har vært flere alternativer for plasseringen nytt sykehus i Drammen.

Nå skal vi realisere et stort og moderne sykehus sentralt plassert i byen. Offisielt var det én mann som fikk skylden. Men i stedet for å få sparken, ble han i hemmelighet belønnet med en millionsluttpakke.


Drammen Sykehus jukset med kreftprøvene i år.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg