onsdag 31. juli 2019

Gravid uke 6 lite symptomer

Rask og trygg leveranse. Billig, sikker og rask graviditetstest. Kjøp nå, test deg hjemme.


Det som for et par uker siden var etterlengtede symptomer , er kanskje i ferd med å bli irriterende plager. Noen opplever at kvalmen kommer for fullt denne uka, mens andre føler seg så trøtte at de vil legge seg rett etter jobb.

Jeg har lite symptomer , eneste jeg kjenner er at jeg er utrolig trett hele tiden og jeg har en del luft i magen. Jeg går egentlig bare å venter på symptomene slik at jeg kan forstå selv at jeg er gravid :) Vi fant ut jeg var gravid da jeg var uker på vei. Fødselslege Tilde Broch Østborg: Det skjer mye i uke 6. Babyen begynner å ligne på noe vi kan kjenne igjen, og på ultralyd er det mulig å se et lite embryo med et hjerte som slår.


Etter flere prøverørforsøk har jeg endelig blitt gravid ! Førstkommende fredag skal jeg på tidlig UL ( Uke 7) for å få bekreftet hjertelyd. De siste to dager har jeg blitt veldig bekymret for at det ikke er noe inni der.

Jeg har hatt et par dager med småkvalme, men ellers har jeg ikke hatt NOEN symptomer. Litt ømme pupper kanskje. Av håpet omden lille. Gravid , uke men har nesten ikke symptomer ? Så lite symptomer betyr ikke at det er noe galt.


På samme måte som for folat, bør jod tas så tidlig som mulig i svangerskapet, og aller helst før du blir gravid. Etterhvert ( uke 5- ) kom småkvalme og murringer i livmora - pluss trøttheten selvfølgelig Jeg er jo ikke symtomfri, men merker heller ikke så veldig godt at jeg er gravid. Jeg har imidlertid lest at mange ikke merker noenting i det hele tatt, utenom at magen etterhvert vokser og babyen sparker. Gratulerer med graviditeten, forresten! Under tema vil du for hver uke kunne lese en oppsummering av det som ble sagt i podcasten.


Babyverden har en podcast uke for uke. Utover det har jeg tidvis hatt litt ømme bryster og når jeg kom til uke så fikke jeg litt halsbrann. Så bare prøv å pust ut og slapp av. Høy kvalitet og 9 nøyaktige med anonym og rask levering. Symptomer uke -7.


Jeg er gravid i uke (i dag) og er nervøs da jeg ikke har noen graviditetssymptomer, og i tillegg hører det med til historien at jeg hadde en MA for kort tid siden.

Var til første legetime tidligere denne uken. Legen reagerte med å gi meg et bekymret blikk da jeg fortalte at jeg hadde gått på p-piller fra uke 4-8. Det finnes ulike symptomer som kan antyde at du kanskje er gravid.


Disse tidlige tegnene på graviditet varierer fra kvinne til kvinne, og fra graviditet til graviditet. Hvis du er gravid , merker du kanskje ett eller flere av disse symptomene. Det er lite sannsynlig at du får alle på én gang. Ni av ti kvinner har symptomer på graviditet ved uke åtte.


Jeg har vært gravid en gang tidligere, men tok abort (provosert) i uke 11. I denne graviditeten hadde jeg heller ingen symptomer , annet enn ekstrem tretthet fra uke -10. Det var trettheten som gjorde at jeg oppdaget at jeg var gravid. Når du er gravid , er det meningen at du skal gå opp i vekt. Går du kraftig ned i vekt på grunn av kvalme, bør du oppsøke hjelp – av hensyn til både deg selv og barnet.


Selv om graviditeten ikke synes utenpå, kan du nok merke kroppens reaksjon på at du er gravid. Typiske plager i uke er svangerskapskvalme, tretthet, hyppig vannlating, hodepine og humørsvingninger. Jeg ringte gynekologen for å høre om jeg kunne få ekstra ul - følte meg skikkelig hysterisk og gruet meg for å ringe, men de hadde tatt påskefri. Enn så lenge så lurer jeg på om det finnes symptomer på denne fæle ma-en.


Jeg tror ikke at det har skjedd noe, jeg bare lurer. At jeg var gravid fr i uke hadde alts ikke hatt NOEN symptomer i det. Uke og symptomene er borte?


SnartMamma - Mteplassen Jeg mistet de meste symptomer i uke 9. Bekymret- hvor LITE symptomer kan man ha?

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg