mandag 1. oktober 2018

Kondomer størrelse

Nå kan du bestille fra Vitusapotek på nett. Stort utvalg, Rask og Enkel frakt. Bestill fra Vitusapotek på nett. Her kan du bestille klargjøring. Finn informasjon om din resept her!

Spesialkompetanse innen hudpleie. Din beste rådgiver på hud. Få konkurranser, tilbud og råd. Registrer deg i dag!


Skulle du tilfeldigvis kjøpe feil kondomstørrelse, gir vi deg rabatt når du kjøper en annen størrelse. Alt du trenger å gjøre er å kontakte oss og oppgi ditt ordrenummer. Sortimentet består av kondomer av gummilateks i standard størrelse (L), Medium (M) og Extra Large (XL).

I tillegg sender vi ut kondomer i standard størrelse som er ekstra tynn for økt følsomhet og ekstra tykk for nedsatt følsomhet. Lateksfrie kondomer i standard størrelse og glidemiddel deles ut til personer som har behov for disse. Her er alle kondomer basert på rotenes størrelse. For å få kondomens omkrets, blir den angitte bredden multiplisert med to (mm tilsvarer en omkrets på mm). På samme måte som at ikke alle menn er bygget likt, er heller ikke kondomer.


Hvis det er for lite kan kondomet gå i stykker eller være ukomfortabelt. Er det for start kan det skli av. Her finner du kondomer i flere varianter og størrelser - både små og store. Kjøp billige kondomer på nett på Mecindo. Vi har også latexfri kondom.


Diskret og hurtig levering! Derfor kan det være lurt å vite omkretsen på din penis i erigert tilstan når du skal kjøpe nye kondomer. Mange tror det handler om lengden, men tykkelsen er faktisk enda viktigere. Er tykkelsen for liten, kan ikke kondomet komme ordentlig over penis.


Du kan også få bestilt gratis kondomer rett hjem i postkassa di fra nettstedet gratiskondomer.

Se, hvor du skal måle – og hvilken størrelse der passer. Du betaler bare for en vanlig sms, og mottar kondomer ila. Fyll inn navn, adresse og telefonnummer. Du bekrefter bestillingen ved å svare OK på sms’en du får når du sender inn skjema.


Tykkelsen varier fra 0til mm. Passformen varierer også på de ulike kondomene. Noen er mer elastiske i materialet enn andre.


Tilsvarende selger RFSU kondomer i ulik tykkelse, størrelse og ikke minst passform. Det er tykkelsen der bestemmer størrelsen. En vigtig pointe når du vælger kondom er , at det er tykkelsen og ikke længden, der afgør størrelsen. De fleste kondomer er mere end lange nok, og det handler derfor mere om, hvorvidt de sidder ordentligt fast, fremfor om de dækker hele vejen ned til roden af penis. Har akkurat fått tilbake ny HDD fra komplett ettersom min gamle HDD tok kvelden.


Skulle sette sammen pcen igjen idag, men etter å ha strevd lenge, nekter pcen å slå seg på. Den fungerte helt fint da jeg koblet ut HDD. Jeg koblet også den defekte harddisken inn igjen i maskinen litt etter. For sikker sex anbefaler vi i Vitusapotek at du benytter kondom under seksuelle aktiviteter.


Det forhindrer spredning av smittsomme kjønnssykdommer. I vårt utvalg kan du velge blant kondomer i ulike størrelser og tykkelser, for optimal nytelse og sikkerhet. Vet du ikke hvilken kondom som passer for deg? Kondomer og angrepille. Kjøp kondomer , glidemiddel, intimpleie og hjemmetester til virkelig lave priser med rask og diskret levering hjem.


Vi anbefaler at du prøver deg frem og finner en som passer til deg!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg