fredag 5. oktober 2018

Telefonnummer usa

Gir svært mye info om personene. Vær nøye med å legge inn riktig info om boste da gir tjenesten best treff. Det hender ofte at man har behov for utenlandske opplysningstjenester.


Det kan være at man skal ringe en restaurant, drosje eller et hotell. Vi har laget en oversikt over telefonnummer og telefonkataloger i utlandet.

De fleste aktører tilbyr søk etter personer, adresser, telefonnummer , telefaksnummer og bedrifter i utlandet. Anbieter von Wohnmobilen finden sich im Branchenbuch USA. Sind Sie hingegen mit dem eigenen Auto unterwegs und n passende Motels auf der Strecke, hilft ein Blick ins Telefonbuch USA weiter. Hierbei nicht vergessen, die Ländervorwahl USA vorzuwählen, wenn der Anruf aus dem Ausland erfolgt.


USA , offisielt Amerikas forente stater (engelsk United States of America), er en forbundsrepublikk i Nord-Amerika som består av delstater, forbundsdistriktet District of Columbia (som også er hovedstad og er bedre kjent under navnet Washington, D.C.) og en rekke mindre territorier. Telefonnummern , das vor allem in den USA , Kanada und vielen karibischen Staaten verwendet wird. Nummeruppplysning, sök telefonnr och mobilnr för personer och företag utomlands.

Vita och gula sidorna i USA. Hitta uppifter, adresser, kartor och mer. Når jeg er i USA , og skal ringe fra min norske telefon, til en amerikansk telefon, må jeg ha noen spesielle sifre foran det amerikanske nummeret da? Jeg skal bli hentet på flyplassen i USA av noen amerikanske venner og vil bare passe på at jeg får ringt dem fra telefonen min når jeg lander. Telefonnummer i Danmark : Her finner du enkelt telefonnummer til dine dejlige danske venner.


Vi gir deg her muligheten til å finne telefonnummer til mer eller mindre sjarmerende personer. Se også våre spesialsider for telefonnummer i Sverige, Danmark eller USA. Finn telefonnummer til alle verdens land ved å følge linke under. For landskoder for de enkelte lan se her.


Landskoder telefonnummer : Her gir vi deg full oversikt over landskoder, uansett hvilket land du måtte ha planer om å ringe til. Korrekt postnummer er en forutsetning for å få sendt frem post til riktig adresse uten forsinkelser. Alle poststedsadresser i Norge har et firesifret postnummer, og på disse sidene kan du søke på og laste ned opplysninger om postnummer. Skicka SMS till USA. Vi har samlet landskoder og retningsnummer til alle land i verden for deg.


For å ringe fra et land til et annet, slår du landskoden etterfulgt av landets retningsnummer, og deretter det lokale telefonnummeret.

Om det lokale nummeret starter med skal dette normalt fjernes når du ringer fra utlandet. Retningsnummer eller landskode er et nummer du må taste inn før telefonnummeret for å ringe til utlandet. Sök företag, personer och platser. Gratis nummerupplysning. Hitta telefonnummer , adresser, företagsinfo mm.


Hier können Sie nach privaten und gewerblichen Einträgen mit Ortsvorwahl und Rufnummer n. Et telefonnummer er en tallkode som identifiserer et telefonabonnement eller en telefon, og brukes for å ringe fra en telefonlinje til en annen i et telefonnettverk. Den gang telefonnumrene ble oppfunnet, var de korte – så få som to eller tre sifre. Et nødnummer er et telefonnummer som kan ringes til en lokal nødsentral, for å komme i kontakt med offentlig hjelp i nødsituasjoner.


Nødnummere er ofte korte for at de skal være enkle å huske. Det vanligste nødnummeret i verden er 11 i tillegg til å brukes i EU benyttes det av en rekke andre land. Brukere kan finne andre menneskers erfaring med telefonnummeret , interessen angående telefonnummeret i løpet av den siste måneden og, om mulig, lokalisering (hos faste linjer).


Det kan hende at det er ingen som har lagt til noen erfaring med telefonnummeret. Söker du telefonnummer ? Uppringd av ett utländskt telefonnummer ? Sök nummer - börja med att välja land nedan. Her finner du telefonnummer til de fleste personer i Sverige, og nummeropplysningen gir deg også info som alder, bursdag og adresse.


Landekode og landekoder til telefonopkald og SMS. Vi har lavet en oversigt over alle landekoder (telefonkoder). Hvis du skal ringe eller sende en SMS-besked til et udenlandsk telefonnummer , så skal du starte med at indtaste landekoden foran det telefonnummer , som du ønsker at ringe eller SMS’e til.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg