fredag 12. oktober 2018

Hvordan bytte fastlege på nett

Medisinsk utstyr og hurtigtester. Narkotikatester og graviditetstester. Bor du ikke på samme adresse som barna dine? Du kan også sette deg selv og barna dine på venteliste. Det er bare mulig å stå på én venteliste av gangen.


Hvordan bytte fastlege Finn en fastlege på Legelisten.

Her finner du en oversikt over alle fastleger i Norge, med brukervurderinger og gode filtreringsmuligheter som kan hjelpe deg å finne ut hvilken fastlege som passer best for deg. Søk blant alle fastlegene her. Her kan du finne og bytte fastlege , og se hvem som er fastlegen din nå.


På HELFO sine sider finner du listen over alle fastlegene sortert etter fylke og kommune, og du vil også se hvilke som har ledige plasser. Men når du skal gjennomføre selve bytte av fastlege , må du logge inn. Lenger nede i artikkelen forklarer vi deg hvordan. Men først: Hvis du vil vite litt før du bestemmer deg, kan du på denne åpne siden sortere på litt ulike måter. Du vil få et brev fra HELFO med informasjon om hvordan du går fram, dersom du ønsker å bytte fastlege.


Dersom du tidligere har vært tilknyttet en fastlege som i dag har full pasientliste, og du har flyttet tilbake til kommunen etter en periode, som ikke overstiger tre år, har du rett til å bli tatt inn på listen igjen.

Du vil ikke få tilgang til disse tjenestene på Helsenorge, men vil kunne se din egen informasjon i Helseregistre. Lær mer om fastlege , bytte av fastlege , egenandel ved fastlegebesøk og fastlegekontakt via helsenorge. Kontakt fastlegen på nett Kom i kontakt Stadig flere fastleger tilbyr tjenester via helsenorge. Hvis ditt fastlegekontor er med i ordningen kan du logge deg inn og komme i gang i dag.


Hvis legen din tilbyr digitale tjenester via helsenorge. Du kan bytte fastlege to ganger per kalenderår. I tillegg kan du bytte fastlege dersom du flytter, og når fastlegen din slutter eller reduserer listen sin. Det vil være en forutsetning for å bytte , at legen har ledig kapasitet på sin liste Det er imidlertid unntak for to grupper som har rett til å komme inn på listen, selv om liste er full.


Eneste forutsetning er at legen har ledig plass på listen sin. Endringen gjennomføres inne på nettsiden til Direktoratet for e-helse. Noen er så glade i den fastlegen de har at de blir stående på listen til en fastlege langt unna.


Det kan oppleves som et problem, og du bør ha en fastlege i rimelig nærhet av der du bor, råder lederen i Norsk forening for allmennmedisin. Gå inn på Helsenorge. MinI mobil-ID eller tilsvarende. Du har rett til å bytte fastlege to ganger per år.


Fastlege og bytte av fastlege - Dersom du har rett til fastlege , kan du selv finne og bytte til nsket lege p. Vi på Fastlegehuset har dessverre ikke mulighet til å bytte fastlege for deg. Skifte fastlege på nett.

Strømmen er i kort avstand fra f. Et fastlegebytte er gyldig fra den 1. Via internett - g til sitt nettste og flg instruksjonene der. Advarer mot nettsteder som tilbyr bytte av fastlege. Hvis du ønsker å bytte fastlege på internett kan du benytte helsenorge.


Merk at du trenger BankI Buypass eller Commfides for å benytte denne løsningen. Bytte på internett. Innlogging til offentlige tjenester på nett. Se eiendom - informasjon om eiendommer.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg