tirsdag 2. oktober 2018

Til pappa dikt

Søtnosen sover stille. Stolt pappa passer på. Satellitten øker farten. Vil endre sin bane. En kurs er nå plottet inn.

Vi faller så alt for hardt før vi er blitt erfarne. Hvordan skal vel dette gå? Vesle vennen vakler. Bekymret pappa passer på. Liten satellitt søker i rommet etter bane.


Trenger du et godt sitat? Si det med ord er et tilbud fra Mental Helse til alle som ønsker å sende oss en melding og få svar tilbake.

Du kan skrive om det som er viktig for deg. Grattis till pappa på födelsedag! En dikt till pappa på farsdag eller på födelsedagen.


Textförslag till fars kort, hälsningar på farsdag, vackra poesi till pappa , grattisdikter till min pappa , vackra farsdag dikter till pappa , förslag för dikt till pappa. Ett lite ord fra pappa , én liten kompliment - det er alt som skal til for å løfte deg opp og lyse opp dagen. Sitater om pappa – Side 1. Det er en klok far som kjenner sitt eget barn.


William Shakespeare. Den største gaven foreldre kan gi sitt barn, ga min far til oss igjen og igjen – seg selv. Jeg er så glad i pappa og. Og han har gøyal kilebart. Og selv om han er trett og lei.


Fra den lille jenten din. Du er min beste venn og du veit ikkje om det. Endring av samværsavtale Spørsmål.


Dersom du er på utkikk etter dikt til far, som kan passe til farsdagskortet, er det noen forslag på denne siden: Dikt til far.

Kjære pappa hvorfor er du redd for verden? Til Pappa Da fedre ble til. For fedre har noe i seg. Gjør det heller når og mens du kan, og fortsatt har muligheten til det. Alle trenger av og til noen oppløftende, positive og motiverende ord.


Denne gangen følte jeg for å skrive litt om hva min far har betydd for meg i oppveksten og nå, og han skal få slippe å. Kirsten Dikt om savn og kjærlighet. Kjære Thomas Ett dikt med god flyt, angående min bestekamerat, som også er ganske likt ett annet dikt inne på denne siden :-) Stort savn av en som gikk bort for tidlig. Dypt savnet, høgt elsket. Han har jeg ikke sett siden lille julaften året jeg fylte 11.


Natt til andre juledag gikk han ned med bruket og ble aldri funnet igjen.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg