torsdag 4. oktober 2018

Bursdag invitasjon

Se alle mulighetene her. Invitasjoner i mange Varianter og til mange Anledninger. Prøv våre brukervennlige designverktøy eller velg en av våre tusenvis av maler. Her får du helt gratis en nydelig og søt invitasjon når dere for eksempel skal ha bursdag i ugletemaet som du kan fylle ut fra PC og skrive ut selv.


Ugle-designet er koselig, eventyrisk og har flotte fargekombinasjoner.

Ikke så rart at dette bursdagstemaet er så populært! Flere plasser er det vanlig å gi beskjed til alle foreldre om at barnet deres har fått en invitasjon til bursdag. Når det er tid for å komme sammen for en bursdag , på kontoret, eller en fest, kan du bruke de utskriftbare Office-malene for invitasjoner, og få folk til å holde av datoen for arrangementet.


Da er våre originale invitasjoner akkurat. Skap invitasjoner til party eller fest basert på en av våre gratis maler - og legg inn egen tekst og bilder slik at invitasjonen blir skreddersydd etter ditt behov. Festinvitasjonene skaper du på nett og vi trykker dem i Norge for rask utsendelse.


Den enkle måten å sende ut invitasjoner på! Logg inn for å se hvem som har svart på invitasjonen din, gjøre endringer m.

Sitater, ordtak og tekster som passer godt til jubilanten. Disse invitasjonene til Frost bursdag kommer ferdiglaget i en PDF-fil, med to invitasjoner på arket. Du kan altså lage Frost-invitasjoner pr. Du skriver raskt ut disse Frost-invitasjonene – og de er helt gratis! Da kan vi hjelpe deg litt på vei.


Disse kan du laste ned til din maskin, skriv inn den teksten du ønsker, og deretter skrive ut i flere eksemplarer. Du slipper altså å bake, lage til, arrangere, vaske opp og rydde. Mer bursdag og mindre ballade, rett og slett!


Bursdag på Leos – en drømmegave for alle! Når du booker bursdag på Leos kan du velge noen av våre bursdagspakker eller skreddersy. Her finner du invitasjoner, takkekort og bursdagskort til fest og bursdag. Raskt og enkelt Konvolutt er inkludert 1 fornøyd-garanti.


Vi har en rekke forskjellige kort,. Vårt team av ypperlige designere jobber hardt for å lage oppsett som er originale, varierte og viktigst av alt: inspirerende! Hvis du er tom for inspirasjon, er oppsett et flott sted å starte.


Bare lag invitasjonen din ferdig først,og så kan du registere deg til slutt (helt gratis). Vi mener alle fortjener en flott bursdag , og derfor ønsker vi å hjelpe deg å planlegge den perfekte bursdag ved å tilby gratis huskeliste, en idébank med leker, hjelp med invitasjoner, forslag til temabursdag og mye DIY (bordpynt, invitasjoner, bordkort, servettbretting osv) til bursdag.

Lag invitasjon (gratis). På denne siden har vi samlet en rekke eksempler på invitasjoner til ulike anledninger, som bryllup, dåp konfirmasjon og bursdag. Disse tekstene kan du bruke som mal når du skal skrive din egen invitasjon.


Du er invitert til bursdagsfest! Har lyst å lage invitasjonene selv. Finnes det noen internett sider som har maler for invitasjoner til barnebursdag. Kortshop er et lite trykkeri som produserer alt av trykksaker til høytider som bryllup, fødsel, barnedåp, navnedag, bursdag , fest, konfirmasjon og jul. I tillegg har vi noen råfine dørskilt.


Vi skal spille lasergames og spise pizza, iskrem og brus! HVOR MANGE KAN MAN VÆRE I EN BURSDAG Slå deg gjerne sammen med andre bursdagsbarn (inntil bursdagsbarn pr. selskap). Vi holder selskap for minimum og maks. Foreldre utover bursdagsbarnets må avtales på forhånd. Eventuell servering til voksne må bestilles utenom og en kostnad tilkommer.


Det er også slik at noen barn kan være ensomme og ha færre venner enn andre. På Superland kan du få den bursdagen du virkelig ønsker deg. Vi tilbyr fire forskjellige bursdager.


La oss stå for planleggingen, handlingen og ryddingen - Superland arrangerer bursdagsfesten for deg! OBS: Mandager i svømmekursperioden utgår dessverre muligheten for å ha bursdagsfeiring i badeland.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg